Eksperten: Thomsen
Dato: Mandag d. 26/10-2020, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AaB - Vejle Boldklub
Liga: Superligaen, Danmark
Udfald: Iver Fossum - scorer i kampen
Units: 4
Odds: 5.00
Chancevurdering: 23%
Spilbar ned til: 4.35
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: TABT

Meget af markedet ligger omkring 3,40-3,50 for dette spil.
Højeste odds, udover Betfair, er Cashpoint med odds 4,00.

Betfair har lagt sig langt højere end det øvrige marked på spillet om, hvorvidt norske Iver Fossum finder vej til nettet i mandagens hjemmekamp imod Vejle.

Efter at have fristet en tilværelse på den centrale midtbane i stort set hele sin AaB-tid, blev Fossum i sidste uges udekamp imod FC København flyttet op på venstrekanten i holdets 3-4-3-system, og det gav straks pote for ham og holdet. Fossum endte som dobbelt målscorer, og scorede dermed sit 4.- og 5. Superligamål siden han skiftede fra tysk fodbold inden sidste sæson. Det forventes, at der er genvalg til Fossum på denne plads, efter AaB har fået tilgang af Oscar Hiljemark og han formentlig skal danne midtbane-duo med Ferreira. 

AaB har leveret en fin sæson hidtil, og den kulminerede i 2-1-sejren imod FCK. En kamp, der har givet nordjyderne tro på tingene og en selvtillid, som VB kan få at føle mandag aften. Af samme grund er de også gjort til pæne favoritter imod et østjysk mandskab, der rent historisk også har det svært imod de bolsjestribede. I gennem tiden har de to hold mødt hinanden 30 gange i Superliga-regi, og kun tre gange har Vejle trukket sig sejrrigt ud af disse opgør. I Aalborg er det blevet til 16 møder, og på denne bane har Vejle aldrig vundet (12-4-0). 

Vejle har kun holdt buret rent i én af sæsonens fem kampe. Det skete i udekampen imod OB, som Vejle vandt 1-0, men hvor Issam Jebali også blev udvist efter kun 20 min. I de øvrige fire kampe har oprykkerne lukket 9 mål ind. Senest to imod Lyngby som førte på Vejle Stadion, inden de blev ramt af udvisning og endte med at tabe 3-2. 

Det er en kamp, hvor AaB skal være favoritter og bør stå med de bedste kort. Odds 5,00 på en spiller i forreste kæde, der senest scorede to på en af de sværeste udebaner i Danmark, tager jeg uden at blinke to gange. 

Tippet 26/10-2020, 12:16
Opdateret 26/10-2020, 23:36