Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 28/10-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Istanbul Basaksehir - PSG
Liga: Champions League
Udfald: PSG -1,75 asian
Units: 5
Odds: 1.86
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: HALV VUNDET

Endnu en aften med Champions League, og jeg har haft øje på denne kamp imellem Istanbul og PSG et godt stykke tid. Jeg havde i sidste uge analyse på at Leipzig ville slå Istanbul med et par mål min. og går også i denne uge imod det gamle tyrkiske hold. PSG har brug for point efter deres dumme nederlag til Manchester United i sidste uge.

Jeg tror ikke Istanbul får mange point i denne pulje da både PSG, Manchester United og Leipzig alle har forventninger om at gå videre. Holdet havde heller ikke mange chancer imod Leipzig der tidligt bragte sig foran 2-0, og stille og roligt cruisede sejren hjem. Nu skal tyrkerne møde et endnu stærkere hold i PSG.

I den bedste række i Tyrkiet har sæsonstarten heller ikke været alt for god for Istanbul som blih har givet 7 point i 6 kampe, ikke godt nok af et mesterhold. Dog vandt de 5-1 i weekenden. Holdet er da ganske spændende, men der er flere old boys spillere på holdet, fx Skrtl i midterforsvaret og Ba i angrebet. Jeg brugte også eksemblet med at imod FCK så de tyrkiske mestrer gamle og brugte ud, og det synes jeg også de gjorde imod Leipzig.

PSG cruiser næsten derudaf, men det var lidt af en bet at de tabte i sidste uge til Manchester United. Derfor skal der point på kontoen i dag for United og Leipzig kan hurtigt løbe fra franskmændende. PSG scorer også bare mange mål og i deres sidste 5 kampe har de scoret 19 mål, og indkasseret sølle 1 mål. Alle de 5 kampe er vundet med min. 2 mål.

Jeg tror PSG vinder med flere mål i aften, og de vil helt sikkert være opsatte på at få de første point på kontoen, og jeg tænker også i overlegen stil! Frækt bud på restultatet er 4-5-0 til PSG.

Der satses 5 units på PSG -1,75 asian til odds 1,86 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 28/10-2020, 13:20
Opdateret 28/10-2020, 22:12