Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 29/10-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Milan - Sparta Prag
Liga: Europa League
Udfald: Milan -1,5
Units: 4
Odds: 1.79
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

I aften tages der hul på anden runde af Europa League, og der er flere spændende spil, dog ikke de helt stor units-baskere, men solide spil. Denne kamp er imellem Milan og Sparta Prag, og hjemmeholdet er i forrygende form og det bør gå ud over et Sparta Prag hold der ikke har været gode i deres sidste mange europæiske kampe.

Millan er er super god form, og de topper pt. Serie A. Det varer næppe ved, men hvem ved. Nu gælder det Europa League, og de møder i efter Sparta Prag. Milan roterer nok en smule på holdet, men overall set så bør de være langt bedre på de flester pladser i aften. Det forventes at Zlatan Ibrahimovic starter inde, og det kunne være lækkert.

Millan spillede mandag aften imod Roma og spillede en flot kamp imod deres rivaler. Milan førte 3 gange i kampen, men måtte nøjes med 3-3. I sidste uge slog Milan uden de store problemer Celtic på udebane med 1-3, så med en sejr i aften kan de tage et stort skridt mod den næste runde. 

Sparta Prag er ikke hvad de har været mere. Godt nok topper de pt. den tjekkiske liga, men det virker ikke til de har den samme power som for et par år siden. I sidste uge var Sparta Prag hjemme imod Lille i første runde af EL, og her fik tjekkerne et tidligt rød kort imod et velspillende Lille-hold. Dette endte med et 1-4 nederlag til det tjekkiske mandskab

Jeg forventer Milan sætter sig på kampen fra start og skulle de roterer så ser jeg dem som skrevet tidligere som et noget bedre hold. Derfor hopper jeg på et handicap-spil på hjemmeholdet. 

Jeg satser 4 units på Milan -1,5 til odds 1,79 hos Mr. Green.  Alternativt synes jeg også Milan ht-ft til odds 1,80 Bet365 ser spændende ud. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 29/10-2020, 13:45
Opdateret 29/10-2020, 23:14