Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 29/10-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Zorya - Braga
Liga: Europa League
Udfald: Braga
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

I aften tages der hul på anden runde af Europa League, og der er flere spændende spil, dog ikke de helt stor units-baskere, men solide spil. Braga fra Portugal skal i aften en tur til Ukraine og møde Zorya. Braga har gjort det godt i flere år og har været godt spillende, altså de spiller altid solidt, og jeg tror de napper endnu en sejr i Europa League.

Jeg har ikke det store kendskab til Zorya, men så lidt af deres kamp imod Leicester i sidste uge. Leicester var klart det bedste mandskab og vandt da også 3-0 uden de store problemer, og af hvad jeg så er Braga også tæt på en klasse over ukrainerne. Zorya ligger blot nr. 8 i den bedste række i Ukraine, og har skrabet 9 point sammen i 7 kampe.

Braga et et ganske stærkt hold der de sidste mange år har holdt sig til toppen af den bedste portugisiske række, dog mangler de lige det sidste nøk for at kunne vælte Porto, Benfica og tildels også Sporting Lissabon. Sjovt nok ligger Braga da også nr. 4 pt med de 3 førnævnte hold foran sig. I sidste uge vandt Braga uden problemer med 3-0 imod AEK Athen, og en sejr her så er Braga godt på vej videre til næste runde. 

En lille note er at de 2 hold faktisk mødtes i EL i 2018, her endte kampene 1-1 og 2-2, og noget overraskende gik Zorya videre, men der er løbet meget vand igennem åen siden.

Braga bør på nuværende tidspunkt være et noget bedre mandskab og jeg forventer de vinder i aften. Derfor smider jeg 5 units efter sejren til odds 1,80 hos Nordicbet. Braga har en ganske fornuftig defensiv, så alternativt kan man førsøge sig med de vinder og begge hold ikke scorer til odds 3,40 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 29/10-2020, 14:16
Opdateret 29/10-2020, 23:14