Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 31/10-2020, 18:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Osasuna - Atletico Madrid
Liga: La Liga
Udfald: 2
Units: 5
Odds: 1.95
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Der er et hav af kampe i dag, og som i kan se har flere af vores stærke eksperter på tipperen masser af spil ude. Jeg vil være med og har 2 spil i dag, det ene er fra den spanske La Liga. Jeg kan godt lide oddset på Atletico Madrid imod Osasuna. Atletico Madrid har spillet fornuftigt, og tilgangen af Luis Suarez har været stærk. Osasuna har spillet flot, men over forventning, og jeg tror de får det svært i aften imod et af topholdene.

Atletico Madrid har vundet 3 kampe og spillet 2 uafgjort i La Liga indtil nu, og jeg har faktisk en eller anden fornemmelse af at de snildt kunne vælte Real Madrid og Barcalona af tronen i kampen om mesterskabet i Spanien i denne sæson. AM er som regel stabile, men det er kampe som dem her der bare skal vindes hvis man vil lege med helt til sidst. Am har allerede smidt potentielle sejre væk ved at spille 0-0 ude imod Huesca, og 0-0 imod Villarreal, sidstnævnte slår man dog ikke bare. I midtugen vandt AM 3-2 over Salzburg i Champions League i en svær kamp hvor man undervejs var bagud. 

Osasuna har en hamrende stærk defensiv, og denne har været en af årsagerne til at de faktisk ligger side og side med AM i tabellen. Osasuna har dog spillet 1 kamp mere end AM. Osasuna har ikke lukket mål ind i deres sidste 3 kampe og dette har givet 2 sejre og 1 uafgjort, men før de kampe tabte de til både Getafe og Levante. Jeg er ret sikker på at vi ikke får Osasuna at se omkring den placering de har nu, og nok nærmere længere nede når sæsonen er slut. 

Odds er steget en smule på Atletico Madrid det seneste døgn, og selvfølgelig har de spillet CL i midtugen, men jeg tror på de vinder i aften, det er som sagt en af disse kampe her der skal vindes hvis man vil spille med om mesterskabet. 

Jeg satser 5 units på Atletico Madrid -0,5 asian slår Osasuna til odds  1,95 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 31/10-2020, 14:19
Opdateret 01/11-2020, 02:40