Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 04/11-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Ferencvaros - Juventus
Liga: Champions League
Udfald: Juventus -1.5 asian
Units: 6
Odds: 1.81
Chancevurdering: 66%
Spilbar ned til: 1.52
Betvalue: 119%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Endnu en aften med Champions League, og favoritterne smadrer derudaf, og det håber jeg fortsætter i aften. Jeg har ihvertfald kig på flere af dem, og den første kamp er imellem Ferencvaros fra Ungarn og italienske Juventus. Ferencvaros er ringe, og jeg synes faktisk de er det dårligste hold der deltager i Champions League i denne sæson. Selv FCM ville slå holdet fra Ungarn. Juventus ville have godt af en sejr efter de i sidste uge tabte til Barcelona. Der er et par ugers pause efter denne kamp, så forventer Juventus kommer med fuld ild!

Ferencvaros kommer ikke til at få meget succes i Champions League, men de fik da skrabet et point til sig da de spillede 2-2 i mod Dinamo Kiev i sidste uge. Jeg sammenligner Ferencvaros niveau ca. med Sønderjyske, og godt nok ligger sidstnævnte nr. 1 i Superligaen, men det er ikke i nærheden til at kunne matche Juventus.  I første kamp imod Barcelona var holdet fra Ungarn totalt blæst ud af banen, og et dumt straffespark af langsomme Pique gjorde at de fik scoret. 

Juventus har ikke virket så stærke som de plejer, men tag ikke fejl af at manglen af Ronaldo har været stor, og så er der bare mange kampe for et hold som Juventus så engang imellem skal man tage foden fra pedalen. Juventus vandt 1-0 ude over Kiev, og tabte 0-2 til Barcelona i sidste uge så man har brug for en sejr, og det er jeg ret sikker på de får i dag imod en svag modstander. Ronaldo er tilbage, og han startede med at score 2 mål imod Spezia som Juventus nemt slog 4-1. 

Efter denne runde er der et par uges "pause" for holdene, og derfor vil det være godt for Juventus med en solid sejr. Vi så alle favoritterne igår vinde komfortabelt, og det tror jeg også Juventus gør i denne kamp. 

Odds er lidt på vej nedaf på Juventus -1,5 asian, men jeg tager gladeligt 6 units på -1,5 asian til odds 1,81 hos Unibet. Jeg synes odds 2,05 vinder til 0 er fremragende. Jeg har svært ved at se ringe Ferencvaros få scoret i denne kamp, også selvom Juventus har lukket ind i flere kampe. Der er lidt tilskuere og jeg tror bare at det gør Juventus bedre, så kan de bedre blærer sig!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 04/11-2020, 16:05
Opdateret 04/11-2020, 23:08