Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 04/11-2020, 19:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Anderlecht Kvinder - Linfield Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Under 5,75 mål asian
Units: 6
Odds: 1.80
Chancevurdering: 67%
Spilbar ned til: 1.49
Betvalue: 121%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

Der spilles i disse dage flere kampe i kvindernes Champions League, og jeg havde kig på flere kampe, men linjerne har været voldsomt høje. Jeg har nu fulgt med i kampene spillet indtil nu, og ens for stortset samtlige kampe er at nærmest ingen af favoritterne har slået handicappet. 

Anderlect lyder helt vildt gode, men faktisk så er de belgiske hold ikke specielt gode inden for kvindebolden. De er selv et noget bedre hold end dagens modstander, men de har ingen grund til at skulle vinde denne kamp stort. Generelt har alle de store favoritter i dag vundet smalle sejre og kun et par af dem har vundet stortnok til at slå de forskellige handicaps. Anderlecht regnes med at skulle vinde denne kamp med ca. 5 mål hviket jeg synes er en høj linje. I den Belgiske liga har Anderlecht max point og nogle ret store sejre. men flere af dem i pokalen og imod oprykkere.

Nordirske Linfied bør ryge ud til Anderlecht, men jeg tror godt de kan holde lidt stand i denne kamp. De spiller ok defensivt og bør ikke tabe denne kamp kæmpestort. Linfield har deltaget i denne kval de sidste par år, og ikke en eneste gang har de tabt med 5 mål. Største nederlag var et 0-4 imod norske Vålerenga.

Faktisk mødte disse 2 hold sidste år, og her vandt Anderlecht som forventet, men kun 3-1. 

I stedet for at spille + på handicappet spiller jeg i stedet for under 5,75 mål asian. Jeg tror ikke Linfield scorer, så ved en 5-0 sejr til Anderlecht vinder vi stadig.  Altså jeg satser 6 units på under 5,75 mål asian til odds 1,80 hos Comeon.  Bwin har flotte odds 2,05 på under 5,5 mål hvilket også er lækkert. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 04/11-2020, 16:49
Opdateret 05/11-2020, 10:59