Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 04/11-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Glasgow City Kvinder - Peamount Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Under 4,5 mål
Units: 5
Odds: 1.83
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Der spilles i disse dage flere kampe i kvindernes Champions League, og jeg havde kig på flere kampe, men linjerne har været voldsomt høje. Jeg har nu fulgt med i kampene spillet indtil nu, og ens for stortset samtlige kampe er at nærmest ingen af favoritterne har slået handicappet. 

Glasgow City fra Skotland skal i aften møde Peamount fra Irland. Der er ikke nogen tvivl om at skotterne skal vinde en kamp som denne, men Peamount er ikke helt uefne og kan måske holde skotterne fra fadet et stykke tid hen i kampen.

Glasgow City er et af de bedre hold der deltager i denne første runde, men deres lodtrækning kunne godt have været langt bedre. Glasgow City kom et godt stykke i sidste Champions League, men da man startede turneringen slutprogram op efter den lange Covid-19 pause skulle man møde Wolfsburg. Hele 1-9 tabte skotterne hvilket vinder om den store forskel der kan være noge kvinderne skal spille fodbold. 

Peamount er et af de bedre hold fra Irland, og de har før været med i CL-kvalen, men der er nogle år siden de sidste var med. Dengang tabte de ikke specielt stort, men det var så også et helt andet hold. Generelt er holdene fra Irland altid ret solide defensivt og imod et skotsk hold der ofte kan have problemer med at score mange mpl kan det snildt være at holdet fra Irland kan holde kampen lavtscorende. 

Som skrevet tidligere har de fleste favoritter i dag ikke gjort mere end nødvendigt, og ikke mange af dem har scoret mange mål. 

Jeg satser 5 units på under 4,5 mål til odds 1,83 hos Bet365. Bwin har samme odds, men det øvrige marked ligger lidt under. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 04/11-2020, 17:17
Opdateret 05/11-2020, 10:59