Eksperten: Bjerregaard
Dato: Søndag d. 22/11-2020, 22:05
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Denver Broncos - Miami Dolphins
Liga: NFL
Udfald: Miami Dolphins -3,5
Units: 4
Odds: 1.95
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Dolphins har gang i en fremragende sæson, og selvom NFL kan være uberegneligt, så ser jeg dem ikke tabe mod Broncos på søndag. Delfinerne spiller virkeligt godt forsvar for tiden, hvilket har gjort det meget nemt for ny QB Tua Tagovailoa. De er startet godt de seneste kampe, og spillet er bare nemmere, når man kan foranledige sig på godt forsvarsspil og udnyttelse af modstandernes fejl. 

Modstanderens fejl kan der sagtens komme en del af på søndag, da Drew Lock spiller ret hæsligt i øjeblikket. En af de absolut dårligste QBs i NFL. Han smed 4 IC mod Raiders i sidste runde - flere i favorabel field possession. 

Dolphins kommer virkeligt godt ud i deres kampe for tiden, og hvis de får en god start igen på søndag, så har de virkeligt gode chancer for at holde Broncos score nede og tage en komfortabel sejr. Vi mangler stadig at se, hvad Tua kan under pres, men der er ikke ret meget, der taler for hjemmeholdet her.

Vejret ser ud til at blive fint. Ingen obs der.

Selvom -3,5 er en lidt træls størrelse over “the magic number (3), så synes jeg der er rigtigt meget, der taler for en større sejr til udeholdet, og den skal være et solidt skud værd.

Tippet 20/11-2020, 08:59
Opdateret 23/11-2020, 06:14