Eksperten: Bjerregaard
Dato: Onsdag d. 02/12-2020, 21:40
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
Liga: NFL
Udfald: Pittsburgh Steelers -3
Units: 3
Odds: 1.83
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/2JwRcRz
Resultat: VUNDET

Kort analyse.

De fleste bookier har pillet kampen af, da Ravens er ramt af et Covid-19 udbrud. Enkelte bookier har stadig odds på kampen, men de ligger i en -4,5 linje nu - dog lidt højere odds grundet en større tbp end den valgte bookie.

3 spillere har fået konstateret smitten, og det er blandt andet de to rbs Ingram og Dobbins. Sidstnævnte har været den store offensive åbenbaring, og det bliver et stort savn. Jackson står nu med meget af løbet selv sammen med Edwards. Der bliver en risiko for, at det bliver for endimensionelt mod et Steelers forsvar, som spiller rigtigt godt, og som klart forårsager flest turnovers i ligaen. 

Ravens har haltet de sidste uger og tabt 3 af de seneste 4, bla mod Steelers, hvor de dog burde have  vundet. Nederlag til Titans og Patriots har dog givet anledning til alvorlige panderynker. De lignede klart en mulig SB contender i starten af sæsonen. Det har dog overall ikke været det Ravens hold, som de fleste var så imponeret over sidste regulære sæson.

Steelers har vundet alle kampe i sæsonen og kan ane en perfekt sæson. Indtrykket er ikke, at de er det bedste hold i NFL, men de er bundsolide og finder en vej til sejr. Big Ben laver ikke mange fejl, og Claypool har været et meget giftigt våben i kastespillet.

Jeg kan virkeligt ikke li’ det her match-up for Jackson uden Dobbins. Han skal helst ikke kaste for meget, og det kan han blive nødt til her. Der ligger umiddelbart nogle turnovers og lurer, og så kan Steelers blive svære at håndtere, da de har været nådesløse til at udnytte fejl i sæsonen.

Tippet 24/11-2020, 08:20
Opdateret 03/12-2020, 05:44