Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 27/11-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig Kvinder - Østrig Kvinder
Liga: EM Kvalifikation Kvinder
Udfald: Under 3 mål asian
Units: 4
Odds: 1.70
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 111%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: ANNULLERET

Det er igen tid til kvindernes EM-kvalifikation og jeg synes ikke der har været ret meget interessant igår og i dag, men jeg synes dog der er et bette værdispil i kampen imellem Frankrig og Østrigs kvinder.

Frankrig er klart et af de bedste hold i verden, men desværre for dem så klokker de altid i den når de er til de store turneringer. Holdet består af den ene stjernespiller efter den anden, og primært spillere fra de 2 bedste klubhold i verden som er Lyon og PSG.

Østrig er et ok hold og de kan sammenlignes lidt med Danmark, dog vil vil jeg pt vurderer Danmark for at være noget en knivspids bedre. 

De 2 hold mødtes for en bette måneds tid siden og her var Frankrig  klart bedst, men de kunne ikke nedbryde et stærkt østrigsk forsvar, og det tror jeg faktisk også de kan få problemer med i aften. 

Kampen i aften afgør hvem der vinder puljen og napper den sikre billet til EM, men andenpladsen i pulljen kan også tage en plads som en af de bedste 2ere, her ligger Østrig til en plads lige nu. Et point for Østrig vil være guld værd. 

Jeg tror faktisk ikke Østrig scorer, men jeg tror Frankrig vinder en smal sejr denne gang, og jeg satser på en underlinje. Det er en vigtig kamp der kan blive ret forsigtig.

Jeg satser 4 units på under 3 mål asian til odds 1,70 hos Bet365. På Comeon har de under 2,75 mål asian til odds 1,98 den er også interessant.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 27/11-2020, 17:31
Opdateret 27/11-2020, 23:30