Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 03/12-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Molde - Dundalk
Liga: Europa League
Udfald: Molde -1,5 asian
Units: 4
Odds: 1.70
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

En aften med masser af kampe fra Europa League, og flere er grupperne er så godt som afgjorte, dog er der hold som skal vinde for at sikre sig videre avancement til næste runde. Norske Molde har gode chancer for at gå videre fra gruppen og heldigvis for nordmændende har de en "nem" kamp på papiret imod irske Dundalk. Det bør blive en komfortabel norsk sejr som har stor motivation i denne kamp.

Molde måtte nøjes med 2. pladsen i den bedste række i Norge efter at Bodø Glimt havde en fantastik sæson. Heldigvis kan Molde i aften mere eller mindre spille sig videre fra puljen det kræver dog en sejr over Dundalk, og vinder Arsenal over Rapid Wien ser det godt ud for de norske gutter. 

Chancen for en norsk sejr er stor i aften for de møder irske Dundalk som har været underdogs i alle kampene. Det er en kæmpe overraskelse at Dundalk overhovedet er at finde i gruppespillet, og de har bare ikke niveau til at være i dette selvskab. Dundalk har da også tabt alle 4 kampe i Europa indtil nu og mon ikke de ender på 0 point efter 6 spillede kampe. Dundalk har dog scoret i 3 af deres 4 kampe og det er stort for dem.

Jeg tror Molde vinder i aften og jeg tror de vinder med flere mål. Det kan ikke udelukkes at Dundalk scorer, men jeg skal ikke nyde noget den vej. Det omvendte opgør sad Molde på og vandt 2-1,

Jeg satser 4 units på Molde -1,5 asian til odds 1,70 hos Bet365. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/12-2020, 14:53
Opdateret 04/12-2020, 19:30