Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 03/12-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AZ - Napoli
Liga: Europa League
Udfald: 2
Units: 4
Odds: 1.76
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

En aften med masser af kampe fra Europa League, og flere er grupperne er så godt som afgjorte, dog er der hold som skal vinde for at sikre sig videre avancement til næste runde. Napoli skal en tur til Holland og møde AZ. Jeg vil sammenligne denne kamp med FCM imod Atalanta, og her vandt Atalanta overlegent i Holland, dog gik det knap så godt for italienerene i tirsdags, Napoli undervurderede AZ sidst de 2 hold mødtes, men det sker ikke igen. Napoli tager en sejr og sikrer sig formentlig videre avancement i aften.

Napoli har haft lidt udfald i denne sæson, men nu virker der til de har fået styr på tingene igen. Napoli skal gerne have en sejr i aften over AZ så er de sikre på at gå videre fra gruppen, alt andet og de kan risikerer at ryge ud. Derfor er det en nøglekamp for de stærke italienere. Napoli har vundet deres sidste 4 udekampe, blandt andet vandt de senest 1-0 ude over Real Sociedad som er i super form. 

Den hollandske liga er ikke specielt god, og umiddelbart er det kun Ajax og tildels PSV som er gode. Resten af holdene er mellemhold, og faktisk ser jeg ikke et hold som AZ være bedre end danske FCM i niveau. Har nok en ide om danskerne faktisk er et bedre hold. AZ har vundet deres kampe i denne svære gruppe og de kan også mere eller mindre sikre sig videre avancement med en sejr i aften, så kampen er også vigtig for dem.

I det omvendte opgør manglede AZ en masse spillere med Covid-19, men de vandt alligevel overraskende på udebane. Jeg tror Napoli havde taget sejren for givet, men det bed dem i ræven. Nu spidser det til i gruppen, og jeg tror Napoli viser klazzen og slår de sølle hollændere. :)

Jeg satser 4 units på en sejr til Napoli til odds 1,76 hos Comeon.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/12-2020, 15:59
Opdateret 04/12-2020, 19:32