Eksperten: Bjerregaard
Dato: Onsdag d. 09/12-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Brentford - Derby
Liga: The Championship, England
Udfald: Brentford
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: TABT

Jeg ser en runde frem, da begge hold er i aktion idag. Jeg ser god grund til at rykke tidligt på den her, da jeg sagtens kan se dagens resultater flyttet Oddset i nedadgående retning.

Brentford har haft en lidt haltende start oven på den missede oprykning i sommers. Det er dog efterhånden begyndt at klikke - og især forsvaret har fået godt fat. De er kliniske i begge felter for tiden, og trods placeringen støtter de underliggende parametre, at det er det bedste hold i Championship. At de skulle finde deres ben efter afgang af Benrahma og Watkins var naturligt. Toney har dog virkeligt ramt form fra start.

Derby sejler fuldstændigt i mine øjne. Tallene taler deres tydelige sprog og de smed føringen i begge vigtige bund kampe mod Coventry og Wycombe. De sætter pt offensivt deres lid til aldrende journey man Kazim-Richards. Spillere som Lawrence og Sibley har slet ikke ramt formen fra sidste år. Caretaker Rooney ligner ikke et projekt der vil lykkes. De er nødt til at finde en erfaren manager snarest, ellers rykker de ud - med modstandere i bunden repræsenteret ved erfarne managers, der ved hvad der skal.

Oddset på Brentford falder idag mod Blackburn, som på samtlige parametre er et bedre hold end Derby pt. Odds 1,85 ca pt. Skal bierne så stå i 1,75 mod Derby onsdag: Nej.

Der er 2.000 tilskuere på plads, og det vil også give hjemmeholdet et skub, som markedet underkender pt.

Tippet 05/12-2020, 10:14
Opdateret 09/12-2020, 22:41