Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 31/12-2020, 18:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Dronningens - Nytårstale
Liga: Underholdning
Udfald: Dronningen nævner "Uganda" i sin tale
Units: 3
Odds: 6.00
Chancevurdering: 19%
Spilbar ned til: 5.26
Betvalue: 114%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Bemærk forholdsvis lav limt.

2020 lakker mod enden, og hvilket grufuldt år vi har haft. Covid-19 har fyldt billedet af 2020 og det har ramt os alle. I morgen holder Dronningen sin årlige nytårstale, og jeg bruger faktisk hver eneste år rigtig meget tid på at finde gode spil på dette.

Der er ekstremt mange faldgruber man kan falde i, og det kan være svært at vurderer om der er værdi i de forskellige ord eller ej, men dette hindrer mig ikke i at have en god ide om hvad Dronningen kan tale om i talen.

Der er massevis af ord man kan spille på, men formentlig nævner Dronningen kun en håndfuld af disse, og man skal bemærke at ordet skal nævnes som det er skrevet i talen. Siger Dronningen fx vi haft et 2020 hvor krisen har fyldt meget, men du har spillet på "krise" så er spillet tabt.

Det er heller ikke enorme summer man kan spille, men på Danske Spil kan man godt få en 1000 kr igennem. På Bet365 må man vinde omkring en 3500-4000 kr pr ord, men ved oddsfald må man spille igen. Jeg har fundet en håndfuld ord jeg synes er interessante og dem smider jeg løbende op i aften.

Ingen nytårstale uden et bette langskud eller to, og så er det heller ikke et større langskud. Der har grundet Covid-19 ikke været mange udenlandsrejser for Kongehuset i 2020, men der har været et par stykker, og en af dem finder jeg interessant. 

Prinsesse Marie var i februar i Uganda og "Uganda" er ordet vi skal prøve en skilling på. Det er nok ikke det mest "sikre" ord, men da Dronningen ynder at snakke om diverse udenlandsrejser og der ikke har været ret mange af dem er Uganda ikke helt skævt. Dronningen har før talt om afrikanske lande, dog mest i forbindelse med udsendte soldater.

Prinsesse Marie var sammen med folkekirkenens nødhjælp nede og besøge nogle landmand, og kigge på et eller andet med klimaforandringer. Sådan noget kan Dronningen godt lide, og er vi heldige får Uganda et lille ord med på vejen! ;)

Jeg satser 3 units på Uganda til odds 6 hos Danske Spil. Vil tro der kan spilles en 500-1000 kr, men smid ikke for stor beløb af gangen for så ryger spillet til godkendelse.

Gud bevare Danmark.

CDbjerg..

Tippet 30/12-2020, 22:11
Opdateret 01/01-2021, 13:04