Tipster: Steffen Dam
Date: Mandag d. 11/01-2021, 19:30
Sport: Fodbold
Event: Academica - Mafra
League: Portugal, Liga Portugal 2
Bet: 1-tal
Units: 3
Odds: 2.05
Chance assessment: 52%
Correct odds: 1.92
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH
Result: VUNDET

Kun oprykning tæller for Academica, og man ligger da også nummer to og dermed på en oprykningsplads. De skuffede i sidste udekamp mod Chaves, hvor man også var uden flere stamspillere, men da de var tilbage mod Arouca senest, endte det med en ret sikker sejr. Academica er ikke noget spektakulært hold, men de har en yderst stærk defensiv med blot otte mål imod i de første 14 kampe - det skal med, at de har overpræsteret en smule i forhold til "expected goals", men de skal stadig være pæne favoritter imod Mafra i denne kamp.

Efter en fin start på sæsonen, er Mafra gået i stå med blot ét point i de seneste fire kampe, og hvad værre er, så er topscorer Abel Camara ude med karantæne efter det femte gule kort senest. Det er et tab for dem, og selv om der heller ikke er tilskuere til kampene i Portugal, har begge hold indtil videre været bedst på hjemmebane - og Mafra kommer med tre nederlag i de seneste fire kampe på fremmed græs. Deres defensiv har heller ikke leveret på det seneste på det niveau, man gjorde i starten af sæsonen.

Desværre er oddset faldet en smule på Academica i løbet af formiddagen, hvorfor noget af værdien er forsvundet. Men uden topscoreren er det stadig svært at se Mafra få scoret i denne kamp, og så bør Academica kunne udnytte Mafras faldende niveau defensivt til at få afgjort kampen. Academica har forsvareren Silverio ude af de spillere, som har været omkring holdet i denne sæson, men han har været skadet i over en måned, så man har vænnet sig til at spille uden ham, og de tre øvrige spillere på skadeslisten har været ude det meste af sæsonen.

Med andre ord kan Academica komme i mere eller mindre stærkeste opstilling, og det bør være nok til at sikre værdien i denne kamp, selv om det ikke har været muligt at opstøve trupnyt fra Mafra. 

Tippet 11/01-2021, 14:21
Opdateret 11/01-2021, 22:13