Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 30/01-2021, 19:50
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Norsk - Melodi Grand Prix
Liga: Semifinale 3
Udfald: Emmy går videre
Units: 6
Odds: 2.20
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 121%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

Efter overstået bachelor er det nu tid til jeg vil hellige min tid til at få lavet en masse analyser til tipperen.dk den næste tid. Det er Eurovison-sæson, og der er masser af Grand Prixer rundt om i Europa. Limits kan være små rundt omkring, men i de første uger har jeg ikke haft de store problemer med at få fine beløb spillet, men det kan være man skal høre sig fætter om han os gider spille engang imellem. :)

De er i fuld gang i Norge, og har afviklet de 2 første semifianler, og jeg har ramt begge, desværre har jeg haft planlagt analyser på begge, men tid og oddsfald ødelagde dette. 4 sange skal dyste om en finaleplads, og det fungerer ved at der ved programstart trækkes lod om 2 h2h dyster hvor de 2 sange med flest stemmer dyster om den endelige plads i finalen. Det er 100 % seerne der bestemmer. 

I denne semifinale 3 deltager Big Daddy Karsten, Dinaye, Ole Hartz og Emmy, og jeg har en klar favorit, et par outsidere og en jeg ikke tror går videre. 

Jeg har gode fornemmelser for Emmy med sangen "Witch Wood." Det er en lidt spøjs popsang med en lidt underlig tekst, men den fanger en på en eller anden måde. Den har et eller andet som minder om Israels vindersang fra 2017 som vandt Eurovison. Det ligger lidt op til et sceneshow med noget heksesjov, det er ihvertfald hvad jeg forestiller mig, men man kan blive snydt! :D 

Hør Emmys sang her:


Big Daddy Karsten er rapper og skal her synge på engelsk. Jeg synes det er et hæderligt forsøg, men omkvædet finder jeg dog lidt fesen. Han kan være manden der skal slå Emmy med hans "Smile." Tendensen hos nordmændene har været glade sange er gået videre, men jeg findes også Emmys sang glad dog lidt mere mystisk.

Hør Sangen her:


Ole Hartz har lavet en sang som hedder "Vi er Norge" hvor han gør lidt grin med at Norge altid er nummer 1 og de har olie. Jeg ved ikke om nordmændene synes det er sjovt, men har en kontakt som ihvertfald synes denne sang er elendig. Uden at fatte en bjælde så synes jeg sangen har et eller andet over sig, og faktisk har jeg den som nr. 2 favorit ud fra studioversionen.

Hør Oles sang her:


Dinaye med sangen "Own Yourself" er den som jeg tror mindst på. Det er ikke dårligt, men bare noget man har hørt 1001010108498289 gange, og jeg synes det skal være lidt specielt her i MGP-sammenhæng.

Hør Dinayes sang her: 


På Eurovision-siden Wiwibloggs har de kørt afstemning i denne uge, og i skrivende stund har 1153 stemt og her har Emmy fået 52,21 % af stemmerne, Ole Hartz 22,2 %, Store Carsten 14,48, og håbløst sidst ligger Dinaye med 11,1 % af stemmerne. 

Denne semifinale er lidt mere åben da flere af sangene med et godt sceneshow kan lave numre, men jeg synes Emmy er bedst, og har også en ide om hendes sang ligger op til et godt sceneshow. De første uger har de gjort meget ud af netop sceneshows så glæder mig til at se det. 

Du kan se showet på NRK lørdag aften fra. kl. 19.50.

Jeg satser 6  units på Emmy går videre fra denne semifinale 3 til flotte odds 2,20 hos Comeon. Unibet og Co har 1,90. Er du forsigtig kan du smide lidt på Ole Hartz til odds 4 hos Unibet. Fx 75 % af indsats på Emmy til 2,20 hos Comeon, og så 25 % på Ole hos Unibet til odds 4. På denne måde får du 1,65 på Emmy, og skulle Ole gå videre får du pengene igen, men det er selvfølgelig kun hvis du er forsigtig. Det er lidt svært at sætte procenter på disse underholdningsspil, men jeg ser Emmy som en ganske klar favorit.

Normalt laver jeg disse spil som PRO, også ved lav limt, men det er for at beskytte markedet lidt. Nu skal vi igang og dette bliver et gratisspil. :)

Husk og følg mig på Twitter, her smider jeg af og til spil op o.s.v.

Held og lykke til dem som følger.

CDbjerg..Tippet 29/01-2021, 10:26
Opdateret 30/01-2021, 21:34