Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 31/01-2021, 14:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Issy Kvinder - Montpellier Kvinder
Liga: Frankrig kvinde pokal
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 4
Odds: 1.76
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

Spillet er allerede fjernet. Hold øje live.
Onsidebetting med samme odds.

I weekenden spilles der fransk kvindepokal og her skal Issy kvinder om en times tid møde Motpellier kvinder. Der er stor forskel på de 2 hold, og derfor er Montpellier også ret store favoritter. Issy har fået nogle alvorlige lussinger løbet af sæsonen, men heldigt for dem er der et par hold som har lidt mindre point så Issy ikke ligger sidst i den bedste franske pokal. Jeg har fundet et spænende spil på Comeon.

Issy er det hold som scorer mindst mål i den bedste franske kvindeliga (8), og sjovt nok er de også dem som lukker flest ind med deres 53 indkasserede mål. Issy har spillet 12 kampe. De har fået nogle grimme snittere hvor de fx har tabt 0-14 til PSG og 0-9 til Lyon.

Montpellier har i flere år været det 3. bedste hold i den franske kvindeliga, men de er blevet overhalet af Bordeaux så de må efter min mening nøjes med at være det 4. bedste hold pt. De er ikke på niveau med PSG og Lyon overhovedet, men kan godt drille af og til. De har no chance for at vinde mesterskabet, så deres eneste håb for at vinde noget er faktisk denne pokal hvor chancen er større. Derfor forventer jeg at Montpellier tager denne kamp seriøst. 

De to hold mødtes i starten af december, og her var Montpellier klart bedst og vandt 3-1.

Issy har vigtigere ting at give sig til end at skulle bruge kræfter i pokalen, og derfor tror jeg de er ligeglade med denne, og generelt har de haft det utroligt svært imod de bedste hold, og i denne katagori er Montpellier som bør sidde tungt på flæsket kampen igennem.

Comeon/Onsidebetting har odds 1,76 på at begge hold ikke scorer, og dette smider jeg 4 units på. 

Husk og følg mig på Twitter hvor der af og til kommer guldkorn.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 31/01-2021, 13:35
Opdateret 31/01-2021, 16:58