Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 03/02-2021, 21:15
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Liverpool - Brighton
Liga: Premier League
Udfald: Begge hold scorer
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

Liverpool er hårdt ramt defensivt og har i de seneste kampe måtte ty til midtbanespillere i forsvaret. Nu er der handlet lidt ind i slutningen af transfervinduet og til er kommet et par spillere. Selvom de er "rigtige" forsvarsspillere er det ikke spillere fra øverste hylde. Brighton ligger og roder i bunden af Premier League, men de jeg synes faktisk de tit ikke har fået som fortjent, og de spiller bedre end stillingen antyder. Selvfølgelig er Liverpool favoritter i denne kamp, men jeg tror godt Brighton kan drille lidt i denne kamp. 

Liverpool er knap så suveræne i denne sæson og dette er grundet deres massevis af skader, især defensivt. Den ene efter den anden midterforsvarer er udgået med skade og det har gjort Klopp har skulle trylle alternative opstillinger frem. Det er gået okay og de er trods alt ikke så langt fra de to Manchester-hold, men de skal nok helst ikke smide alt for mange point. 

Der blev købt lidt ind til forsvaret på de sidste dage i transfervinduet, og ind er kommet Ozan Kabak fra Schalke 04. Han er kun 20 år og kommer fra et hold der har lukket massevis af mål ind. Han er eftersigende en ok spiller. Den anden spiller som er købt er Ben Davis fra Preston. Han skulle også være en fin spiller, men har trodsalt "kun" spillet i Preston. Umiddelbart er begge bedre end at bruge midtbanespillere, men det er trods alt kun et par dage siden de kom til. Jeg ved ikke om de forventes at spille, men mon ikke ihvertfald en af dem får debut i aften imod Brighton.

Brighton ligger lige over nedrykningsstregen, men spillet har været til mere. I flere kampe har de været ret uheldige og havde fortjent mere. Brighton har leveret et par flotte resultater i deres sidste kampe. Senest slog de Tottenham 1-0 og et par kampe før vandt man 1-0 ude over Leeds som er ret godt kørende. 

I de sidste 3 kampe har Liverpool haft overtaget, men det har været tæt. Senest 1-1, 3-1 og 2-1 til Liverhold hedder de seneste tre indbyrdes resultater.

Liverpool er bare ramt hårdt i defensiven og faktisk også flere steder på banen, og det kan godt gøre Brighton kan være med i denne kamp. Faktisk møder Liverpool på søndag Manchester City, og det er en kamp som Liverpool helst ikke skal tabe for så er de ved at være langt bagefter. Derfor kan man spekulere i at får Liverpool scoret et par hurtige mål kan det være de slipper foden fra pedalen i den sidste del af kampe, og at Brighton kan lave ballade.

Jeg synes odds 1,83 på at begge hold scorer er et fint odds og dette satser jeg 4 units på. Markedet ligger heromkring hos de øvrige bookmakere. 

Husk og følg mig på Twitter hvor der af og til kommer guldkorn.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/02-2021, 15:34
Opdateret 03/02-2021, 23:06