Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 03/02-2021, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Brentford - Bristol City
Liga: The Championship
Udfald: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Dansker-kolonien i Brentford har stor succes i The Championship lige nu, men de skal holde tungen lige i munden for andre hold spiller også godt. Ihvertfald hvis Brentford har ambitioner om at komme i Premier League, noget som de akkurat missede sidste sæson. Brentford er det hold der scorer flest mål i rækken, nu hjalp det selvfølgelig også at de senest scorede 7 imod Wycombe. Generelt har det været okay med mål i Brentfords kampe, og jeg tror faktisk også vi får flere mål at se i kampen imod Brighton i aften.

Brentford er virkelig godt kørende i The Championship i denne sæson, og fortsætter de det flotte spil kan det være der er en billet til Premier League i vente. Seneste kamp gik Brentford målamok og scorede hele 7 mål i kampen imod Wycombe, men ved pausen så det skidt ud. Her stod der 2-2, men i anden halvleg satte Brentford turboen på. Generel scorer Brentford godt med mål, og topscorer Toney ser skarp ud. 

Bristol City ligger nr. 9 i rækken og gør det nogenlunde. De er ikke så langt fra pladserne til playoff, men der skal gerne snart nogle point på tavlen. Genrelt scores der ikke mange mål i Bristol Citys kampe, og seneste kamp endte f.eks med et 1-0 nederlag. 

Jeg har en ide om at vi ihvertfald får 3 mål at se i denne kamp. Det kan blive fx 3-0 til Brentford eller man kan håbe på Bristol City kan komme på tavlen, men det er jeg nu ret sikker på de kan for Brentford lukkede 2 mål ind imod ringe Wycombe.

Indbyrdes vandt Brentford senest 4-0, men de 4 foregående kampe er alle gået under 2,5 mål. Jeg har dog en god fornemmelse for mål i aften.

Jeg satser 4 units på over 2,5 mål til odds 1,75 hos Mr Green.

Husk og følg mig på Twitter hvor der af og til kommer guldkorn.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/02-2021, 15:49
Opdateret 03/02-2021, 22:06