Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 07/02-2021, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: SønderjyskE - Vejle
Liga: Superligaen
Udfald: under 2,5 mål asian
Units: 3
Odds: 1.90
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

comeon næsthøjest, fornuftig værdi de fleste steder.

Jeg tror på endnu en superliga kamp, der under målfattigt. Og det er typisk den vej jeg vil kigge når vi skriver primo februar i Danmark, hvor banerne bare er sløje. Især nu her, hvor vinteren har et godt tag i landet. Målsnittet i de første 4 superliga kampe tirsdag/onsdag er 2,25, og kigger man på chancer burde snittet nok være endnu lavere. I AaB-FCK var der fx. utroligt få store chancer, men AaB og FCK var relativt effektive.

Vejle har allerede spillet deres første kamp - hjemme mod AGF. Det var en røvsyg kamp, der meget fortjent endte 0-0. Jeg tror vi godt kan se noget lignende her.

I efteråret spillede Vejle forholdsvist målrige kampe, men der var vanvittigt mange straffesparksmål i deres kampe, hvilket var en del af forklaringen. Det høje antal straffespark i VB's kampe varer næppe ved i foråret. Og jeg ser dem egentlig som stærkere defensivt end offensivt. Vejle har skiftet lidt ud i vinterpausen, og har bl.a. fået en ny målmand fra Tyskland, og han ligner umiddelbart en lille forstærkning.

SønderjyskE er heller ikke det store over-hold i min bog. De har mistet Bah, og det er muligvis nok en større svækkelse offensivt end defensivt. De var helvedes effektive i efteråret og scorede på en stor del af deres chancer og det kan næppe vare ved foråret ud. De kan godt lide at stå dybt og spille på omstillinger og det får de næppe lov til i stor stil mod Vejle. Vi har til gode at se SønderjyskE i superligaen i 2021, men odds er begyndt at falde så vi skal nok afsted nu.

Tippet 04/02-2021, 13:40
Opdateret 07/02-2021, 16:04