Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 07/02-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Ulsan Hyundai - Al Duhail
Liga: VM for Klubhold
Udfald: Over 2,75 mål asian
Units: 4
Odds: 1.84
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

I eftermiddag mødes Ulsan fra Sydkorea imod Al Duhail fra Qatar til klub-VM som afholdes i Qatar. Det er en kamp om 5. pladsen, så en ret ligegyldig kamp. Umiddelbart ser jeg Ulsan som de stærkeste, men det udlignes lidt ved at Al Duhail er på hjemmebane i denne kamp. Normalt plejer der at være mange mål i disse ligegyldige kampe og det går jeg også med i denne kamp. 

Ulsan mødte i deres første kamp Tigres fra Mexico, og sydkoreanerne var udemærket med i kampen, men i sidste ende endte mexicanerne med at booke billetten til semifinalen. Normalt spiller hold fra disse kanter ganske offensivt desværre har Ulsan mistet deres brasser-topscorer i slutningen af januar, og det er selvfølgelig et minus men de scorede da trods alt imod et stærkt hold fra Mexico. 

Al Duhail som er på hjemmebane mødte i deres første kamp Al Ahly, og i en tæt kamp gik sidstnævnte videre til semifinalen hvor de får en stor oplevelse imod Bayern Munchen. Deres hold består primært at spillere fra den hjemlige liga, men er selvfælgelig krydret med lidt brassere som alle andre hold fra disse områder. 

Kampen er ligegyldig når det kommer til stykket, men mon ikke begge hold gerne vil gøre en fin figur trods alt. Der er tradition for seværdige og målrige kampe når man spiller om disse sekundære pladser, og det håber jeg også på i dag.

Oprindelige havde jeg 1x i tankerne altså at Ulsan ikke taber kampen, men hopper i stedet for på en målrig kamp. 

Jeg satser 4 units på over 2,75 asian til odds 1,84 hos Comeon. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 07/02-2021, 12:39
Opdateret 07/02-2021, 23:25