Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 07/02-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Palmerias - Tigres
Liga: VM for Klubhold
Udfald: Palmerias -0,25 asian
Units: 4
Odds: 1.98
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Endnu et spil fra Klub-VM som afholdes i Qatar, og denne kamp er den ene semifinale. Palmerias fra Brasilien vandt i sidste uge på dramatisk vis Copa Liberdatores på en scoring i 99 minut da de slog Santos med 1-0. Nu står den så på klub-VM i Qatar i Brasilien. Tigres som vandt Concacaf Champions League har allerede spille en kamp i turneringen, og her slog de sydkoreanske Ulsan med 2-1. Normalt er disse kampe ret tætte, men Palmerias skal være det bedste af de 2 hold, og det håber jeg de kan vise i aften. Jeg synes oddset på brasserne er flot, men tager tøsevarianten.

Normalt er hold fra Brasilien ganske stærke, og de plejer at have styr på defensiven. Dette passer godt nok på Palmerias, men desværre for dem laver de ikke ret mange mål, og det kan være derfor odds er ret høje på dem i denne semifinale. I den overståede sæson en stærk brasiliansk liga endte Palmerias blot som nr. 6, men sejren i finalen ved Copa Liberdatores var et stærkt trofæ så selvtilliden må være i top.

Tigres var bagud imod Ulsan, men fik kæmpet sig godt tilbage, og nu står de i semifinalen ved klub-VM. Tigres har et spændende hold med flere mexicanske landsholdsspillere, og så er det lige krydret med den tidligere franske landsholdsspiller Gignac som er en giftig herre. Jeg var ret skuffet over dem i kampen imod Ulsan og de kunne lige så nemt have røget ud som gået videre. 

Jeg tror vi får en kamp med få mål, men jeg forventer at Palmerias er det bedste hold og napper en finaleplads hvor Bayern Munchen formentlig venter. 

Jeg satser 4 units på Palmerias --0,25 til odds 1,98 hos Bet365, her får vi halvdelen af pengene retur hvis kampen skulle ende uafgjort. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 07/02-2021, 13:16
Opdateret 07/02-2021, 23:26