Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 10/02-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Sevilla - Barcelona
Liga: Copa del Rey
Udfald: Over 2,5 mål asian
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Sevilla og Barcelona tørner i aften sammen i den første af to opgør i Copa del Rey, og det bliver spændende at se hvem af de 2 hold som napper en finaleplads. Som regel har disse 2 hold tit spillet målrige kampe imod hinanden, men de sidste par indbyrdes opgør er gået under 2,5 mål. Jeg tror godt vi kan få et billede at se med flere mål i denne kamp for især Barcelonas senste kampe har været ret målrige. Begge hold har stærke offensiver, og hvor Barcelonas defensiv til tider sejler så er Sevillas defensiv pivstærk, men mon ikke Messi & Co kan nedryde den stærke defensiv.

Sevilla og Barcelona ligger side om side i La Liga, og det er svært at sige hvem af de 2 hold som er bedst pt, men en ting kan man da udlede af de senste kampe. Dette er at begge hold er i god form, ihvertfald sejrsmæssigt. Sevilla har været ret gode deres sidste 5 kampe hvor de har vundet unden at indkassere mål, og i fire af kampene har de vundet med flere mål.

Jeg synes Barcelona spiller skrækkeligt, men af en eller anden grund får de hevet sejre hjem. I sidste uges Copa del Rey var Barcelona nede 0-2 og stortset ude, men på mål i 89 min og 92 min fik de vendt kampen og endte med at booke en plads i semifinalen fremfor Granada. I søndags mødte Barcelona Betis, og her kom der 5 mål, men igen var Barcelona dårligt spillende, og især forsvaret var elendigt. 

Man kan argumenterer for at de sidste indbyrdes kampe er gået under, og at Sevilla har styr på defensiven, og sidst men ikke mindst at der er en kamp mere. Det kan være at holdene slapper lidt af og afventer med at fyre den helt store offensiv til kamp 2. 

Jeg tror dog det bliver svært at undgå at der kommer mål i denne kamp. Sevilla skal gerne have et resultat for selvom Barcelona ikke har tilskuere hjemme så er de bedre her. Barcelonas forsvar sejler så de kan nemt lukke mål ind hjemme, så et mål eller to på udebane vil lune. 

Jeg synes odds 1,80 er fint på over 2,5 mål for begge hold har offensiver der kan lave goals. Jeg satser 4 units.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/02-2021, 12:15
Opdateret 10/02-2021, 22:51