Tipster: CDbjerg
Date: Lørdag d. 13/02-2021, 20:00
Sport: Underholdning
Event: Melodifestivalen - Semifinale 2
League: Underholdning
Bet: Eva og Eva går enten i finalen eller til Andra Chancen
Units: 4
Odds: 7.06
Chance assessment: 20%
Correct odds: 5.00
Betvalue: 141%
Bookmaker: https://bit.ly/3Jf8a4J
Result: VUNDET

Kun Unibet & Co har disse odds.

Kort analyse. 

Dette spil går på at de 2 ældre damer Eva og Ewa kommer i top 4 i morgendagens semifinale 2 ved Melodifestivalen. Denne sang som hedder "Rena Rama Ding Dong" er en sang man formentlig vil spå en sidsteplads i alle former for sangkonkurrencer, MEN jeg har et par argumenter for at sangen kan overraske og nappe en af de 4 pladser der giver videre deltagelse ved Melodifestivalen. 

2 sange går direkte i finalen og 2 sange går til Andra Chancen og jeg har en ide om at de snildt kunne blive de 2 damer der napper en af disse pladser. Det er nok mest realistisk det bliver en plads i Andra Chancen dog, men hvem ved for svenskerne laver af og til underlige ting. Sangen er en lidt skør sang som nok også kan udledes af omkvædet og du kan evt. se 30 sekunder af deres prøve i link. I denne sorte og deprimerende tid har vi alle brug for glæde og et godt grin og de 2 x Evwaaaa giver om noget dette med deres livsbekræftende performance. Nok er det ringe og skørt, men jeg tror mange falder pladask for dette skøre indslag og faktisk elsker svenskerne at stemme disse skøre acts videre. Jeg tror især mange børn og især de ældre mennesker vil stemme på denne sang, og vupti så kan det være de går videre. Jeg tror ihvertfald ikke på en sidsteplads som bookmakerne tror.

Se 30 sekunder af deres sceneshow her: 

https://www.svtplay.se/video/30120952/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen-5-se-eva-rydberg-och-ewa-roos-framfora-rena-rama-ding-dong?start=auto

Jeg satser simpelthen 4 units på dette spil til odds 7,06 og du opnår spillet ved at spille 29,41% af din indsats på at Eve og Ewa går direkte i finalen til odds 24 hos Unibet(Bet365 har 21), og derefter satser du den resterende del på at Eva og Ewa går til Andra Chancen til odds 10, også hos Unibet. 

Du får sikkert ikke lov til at sætte en bondegår, men man kan godt sætte fint på dette spilog de 4 units afspejler ikke en kæmpe indsats, men mere at der er værdi i oddset og det kan være svært at sætte procenter på sådan spil her.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/02-2021, 18:46
Opdateret 13/02-2021, 22:12