Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 14/02-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lyngby - Brøndby
Liga: Superligaen
Udfald: Lyngby +0,75 asian
Units: 4
Odds: 1.89
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

bet365 unibet nordic 1,88
youbet 1,86

Lyngby har set fornuftige ud i de første par kampe i 2021, selvom de er startet ud med to svære udekampe. I Odense vandt Lyngby 1-0 og i Aarhus tabte Lyngby 1-0.

Men Lyngby var fint med i kampen mod AGF og AGF havde svært ved at skabe store chancer mod Lyngby. Den eneste store chance til AGF kommer velnok ifm. målet, som er lidt tilfældigt efter noget klumpspil.

Lyngby var endda uden Gammelby og Hebo pga. karantæne i Aarhus, men de er tilbage mod Brøndby.

Brøndby var ikke super overbevisende i Farum selvom de vandt 1-0, og FCN hører i øvrigt nok pt. til i bund 4. Mod AaB kunne Brøndby godt have vundet til sidst, men deres enlige scoring i 1-1 kampen faldt på et tilfældigt straffespark. Derudover er AaB uden Lucas Andersen, Hiljemark og Ahlmann næppe et top 6 hold som det ser ud pt.

Brøndby levede i efteråret generelt meget på effektivitet og mere konkret primært langskudsmål af Lindstrøm. Jeg har svært ved at se dette fortsætte i samme Lind-strøm som i efteråret :-) Men jeg kan selvfølgelig blive klogere.

Brøndby har Rosted i karantæne mens Lyngby har Rømer i karantæne.

Banen skulle efter sigende ikke være for god og man har vist endda prøvet at flytte kampen til en anden bane. Det alene taler altid for en lidt tættere kamp end normalt.

Derudover vil de fleste sige at kampe uden tilskuere er en fordel for udeholdene generelt, hvilket virker logisk nok generelt, men i en kamp mellem Lyngby og Brøndby vil udeholdet jo normalt dominere fan billedet og lyd kulissen 90% af tiden, så jeg tænker bestemt at det er en mindre ulempe for Lyngby at spille i en uinspirerende kulisse end det er for Brøndby.

Så alt i alt virker oddset bare for højt på Lyngby her.

Vil du have email notifikation når jeg kommer med nye odds forslag så gå til min side : https://www.tipperen.dk/ekspert/Werder77 og tryk Følg ekspert 😊

Tippet 12/02-2021, 23:58
Opdateret 14/02-2021, 18:51