Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 13/02-2021, 20:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Melodifestivalen - Semifinale 2
Liga: Underholdning
Udfald: Frida ender sidst
Units: 3
Odds: 4.00
Chancevurdering: 28%
Spilbar ned til: 3.57
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

Ingen uge uden et bud på sidstepladsen i den svenske Melodifestivalen! Jeg ramte stort forbi i sidste uge, men denne uge har jeg meget bedre forudsætninger med bedre info osv. :)

Mange vil nok have Eva og Ewa til at ende sidst for deres sang er egentlig håbløs, MEN den giver så meget glæde og smil og det har vi brug for i en sort tid! :D Jeg har nu set flere der anbefaler spil på disse 2 ældre kvinder går i top 4 i aften, det er et bette langskud så har du ikke læst analysen så kom igang. Jeg tror ikke de ender sidst.

For mig at se ender enten Julia Alfrida eller Frida sidst, og her tror bookmakerne klart mest på Julia Alfrida ender sidst til sølle 1,70.

Jeg synes Julias sang er ganske fin med et super fængene omkvæd, men resten af sangen er sådan lidt meh. Hun har charme og er god for kameraet, og jeg tror godt hun kan hive stemmer hjem.

Frida er en kraftig dame der egentlig bare står på scenen i ret uheldig grøn kjole. Jeg synes hun virker ret utilpas hvis jeg skal være ærlig. Sangen er en ok ballade, men det er ikke noget svenskerne er så vilde med. I sidste uge endte sangen "Fingerprints" som også er en ballade på en sidsteplads. Frida har heller ikke virket så stærk i prøverne så vokalen har ikke været helt i top. 

Det næste jeg synes der taler imod Frida er at hun er havnet i en sandwich imellem 2 glade sange. Før Frida synger Wahl Ft. Sami deres glade sang, og lige efter Frida synger de 2 gamle darlings Eva & Ewa som. Jeg har en ide om at Frida meget nemt kan blive glemt i mængden.

Jeg synes det er tæt på 50-50 imellem Julia Alfrida og Frida om den tvivlsomme ære at nappe sidstepladsen. 

Julia Frida er nok den dårligste sang af de 2 men jeg synes argumenterne og ikke mindst odds 4 på Frida ender sidst er frækt, så dette spiller jeg.

Se 30 sekunder af Julia Alfridas sang her:

https://www.svtplay.se/video/30121024/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen-2-se-julia-alfrida-framfora-rich-infor-mellon?start=auto

Se 30 sekunder af Fridas sang her:

https://www.svtplay.se/video/30120932/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen/melodifestivalen-2021-smygtitta-pa-bidragen-4-se-frida-green-framfora-the-silence-infor-mellon?start=auto

Jeg satser 3 units på Frida ender sidst til odds 4 hos Unibet. Kun de har spil. Bet365 plejer også at have. Hold evt øje live der kan ske mange spændnede ting. Kunne snildt have satset mere men holder indsatsen nede på denne og vurder selv. Synes som skrevet tidligere den er tæt på 50-50.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 13/02-2021, 19:03
Opdateret 13/02-2021, 22:12