Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 20/02-2021, 19:45
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Norsk - Melodi Grand Prix
Liga: Finale
Udfald: Imerika kommer i top 4
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Efter 5 uger med semifinaler i det norske MGP er der lørdag aften finale. Keiino bør vinde, men deres odds er helt nede i 1,60 så det skal jeg ikke anbefale. Der var højere odds men jeg nåede ikke at få smidt analysen op inden odds var styrtdykket. Dette spil går derimod på om en sang ender i top 4.

Der deltager 12 sange i Norge og heraf går 4 sange til guldfinalen. Jeg har en god ide om hvem nogle af disse sange kan være, og har blandt andet kigget på sangenes startrækkefølge. Her er det tydeligt at NRK fremtoner nogle af sangene med deres starttidspunkt.

Keiino er stensikre på at komme i top 4, men det er ikke meget ved. Tix er en kæmpe stjerne i Norge, og mange mener han er manden der kan slå Keiino. Ham spilles på Betfair til odds 3,5 agtigt, og du kan købe til odds 4 på Nordicbet hvis du har interesse i sådan noget. Tix bør også være i top 4 ret sikkert. 

Der er flere gode sange i finalen, og f.eks har jeg en stor personlig favorit i Raylee som synger sangen "Hero," hun har desværre fået startnummer 2 og det er noget nær det værste man kan få i et MGP med 12 sange. Hun kan måske snige sig i top 4, men jeg er i tvivl.

Mit store spil på denne finale bliver at sangerinden Imerika som synger den smukke ballade "I Cant Escape" Genren minder meget om Billie Elish, og minder også en smule om Bulgariens Victoria som sidste år var favoritter da showet blev aflyst. Jeg havde analyse på hun vandt sin semifinale sidste weekend og det gjorde hun med et brag. 

Imerika har masser af positive kommentar på de sociale medier og faktisk flere steder i Europa og sangen er yderst populær. Hun har fået start nr. 10, og det er den bedste plads af alle vinderne fra semifinalerne. Det er bare en stor fordel at synge til sidst i showet. Efter Imerika synger Keeino som er en helt anden genre, og før Imrerika synger Rein Alexander som var en af de store forhåndsfavoritter, men hans sang er elendig! Dette betyder at Imerika kommer til at skille sig markant ud og dette er tydeligt noget NRK har ønsket. 

Norge ligger godt til i det samlede odds om at vinde Eurovison, og skulle Keiino ikke vinde vil jeg vurderer at Imerika er Norges bedste bud på en super placering. Jeg tror ikke på Tix i Europa, og han er reelt set kun i spil pga af hans store popularitet, og ikke af hans sang.

Et lille minus jeg ser for Imerika er at sangen er lidt dyster og stille, men omvendt synger hun sin sjæl ud. Det var godt nok i sidste uge, og det bør det også være i finalen på trods af stærkere modstand.

Se Imerikas optræden fra sidste weekends semifinale her:

https://www.youtube.com/watch?v=QVNEAgJCa5w

Jeg satser 5 units på at Imerika ender i top 4 til odds 1,75 hos Mr. Green. 888, Leovegas og Unibet har samme odds så du kan spille ved dem alle. Jeg havde max sat odds 1,50 på dette spil. De frække prøver top 2 til odds 5 for en skilling. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/02-2021, 12:48
Opdateret 20/02-2021, 22:02