Tipster: CDbjerg
Date: Lørdag d. 20/02-2021, 19:45
Sport: Underholdning
Event: Norsk - Melodi Grand Prix
League: Finale
Bet: Jorn kommer i top 4
Units: 3
Odds: 3.50
Chance assessment: 31%
Correct odds: 3.23
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Result: VUNDET

Efter 5 uger med semifinaler i det norske MGP er der lørdag aften finale. Keiino bør vinde, men deres odds er helt nede i 1,60 så det skal jeg ikke anbefale. Der var højere odds men jeg nåede ikke at få smidt analysen op inden odds var styrtdykket. Dette spil går derimod på om en sang ender i top 4.

Der deltager 12 sange i Norge og heraf går 4 sange til guldfinalen. Jeg har en god ide om hvem nogle af disse sange kan være, og har blandt andet kigget på sangenes startrækkefølge. Her er det tydeligt at NRK fremtoner nogle af sangene med deres starttidspunkt.

Keiino er stensikre på at komme i top 4, men det er ikke meget ved. Tix er en kæmpe stjerne i Norge, og mange mener han er manden der kan slå Keiino. Ham spilles på Betfair til odds 3,5 agtigt, og du kan købe til odds 4 på Nordicbet hvis du har interesse i sådan noget. Tix bør også være i top 4 ret sikkert. 

Der er flere gode sange i finalen, og f.eks har jeg en stor personlig favorit i Raylee som synger sangen "Hero," hun har desværre fået startnummer 2 og det er noget nær det værste man kan få i et MGP med 12 sange. Hun kan måske snige sig i top 4, men jeg er i tvivl.

Jeg har allerede en analyse på Imerika bør nappe en top 4 placering så evt læs den.

Der er mange om buddet om den sidste plads, altså den sidste plads hvis de 3 ovenstående bud går i guldduellen, men det er ikke sikkert at de gør det jo.

Jeg har et bette langskud som ikke engang er et så stort langskud igen. Dette går på at Jorn napper en plads i guldduellen. Jorn har med hans rocksang stor momentum lige nu, og det er der en bestemt grund til. Dem der køber mine prospil vil vide at jeg i mandags havde netop peget på Jorn til at tage wildcardet til finalen. Der er kørt 5 semifinaler hvor kun 1 sang er gået til finalen. De resterende 15 sange dystede derfor om en plads i finalen i mandags. Jorn nappede billetten, og 14 sange måtte endnu engang gå skuffede hjem.

Jorn er en rigtig rocker og han har udgivet intet mindre end 50 albums og er en populær figur i Norge, men ogå rundt om i verden. Normakt er jeg ikke til disse rocksange, men hans er nu ret god. Jeg er ikke helt vild med at man tydeligt kunne se i Jorns semifinale at han blev hjulpet ret meget af koret, så det det var ret tydeligt der var lidt lipsync fra Jorns side. :D

Han røg oprindeligt ud af semifinale 1, og har haft mange uger til at få folk til at stemme på ham og kunne lide hans sang. Det gav pote og han nappede finalepladsen i mandags. Sangen skiller sig markant ud ved at være den eneste rocksang og sceneshowet med ild og hele pivtøjet er ganske underholdene. NRK har valgt at give Jorn det bedst mulige udgangspunkt da han skal synge som allersidste mand som nr. 12. Dette er en stor fordel i disse former for shows. 

Der er mange sange der er gode i dette show og sange der er bedre end Jorn, men sangen skiller sig markant ud, han er en populær mand i Norge, og sangtidspunktet er fordelagtigt. På ESC-siden Wiwibloggs ligger Jorn nr. 2 ud af de 12 sange med. Langt efter nr. 1 og langt foran nr. 3, men tror der er nogle hardcore fans der har været inde og stemme på Jorn. :D

Se Jorns optræden fra semifinale 1 her:

https://www.youtube.com/watch?v=YgcGN_oc93I

Jeg satser 3 units på Jorn kommer i top 4 med hans sang "Faith Bloddy Faith" til odds 3,50 hos Mr Green. 888, Leovegas og Unibet har samme odds. Odds burde mere være 2,3-2.50. I Norge har de 2,55.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/02-2021, 13:24
Opdateret 20/02-2021, 22:02