Tipster: CDbjerg
Date: Lørdag d. 20/02-2021, 18:30
Sport: Underholdning
Event: Eesti - Laul
League: Estisk MGP
Bet: Gram of Fun går i finalen
Units: 6
Odds: 1.50
Chance assessment: 80%
Correct odds: 1.25
Betvalue: 120%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Result: TABT

Det estiske MGP, også kaldet Estii Laul skal  lørdag have deres anden semifinale, og d. 6 marts er finalen. Jeg har luret på odds og sange til denne semifinale 2 og har fundet et solidt spil.

I denne semifinale 2 deltager i aften 12 sange, og heraf går 6 sange videre til finalen d. 6 marts. Jeg synes ikke niveauet er specielt højt i årets Estii Laul, men de gør da et hæderligt forsøg.

Efter at have hørt alle sange, set alle videoer, kigget på afstemninger og læst kommentarer synes jeg Gram of Fun med sangen "Lost In Dance" bør have enorme chancer for at gå videre til finalen. Sangen er totalt catchy fra første sekund og det vil undre mig meget hvis den ikke er at finde i finalen. Sangen er 80agtig som mange andre sange er i år. Man bliver bare i godt humør med det samme og vipper din fod ikke ved omkvæddet er der noget galt. :D

Der er et par af de store kanoner i denne semifinale 2, men jeg synes Gram of Fun er tæt på hvis ikke bedre end de andre sange i denne semifinale og helt ærligt kunne jeg godt se den nappe en samlet sejr, meeen der er nogle store navne der skal væltes af pinden og det kan blive svært.  

Sangerinden er stærk live, og du kan høre Gram of Funs sang her:

https://www.youtube.com/watch?v=fNMQErvJkP8

Jeg undrer mig faktisk over man kan få flotte odds 1,50 på sangen her går her videre. Et par af de store navne er helt nede i 1,01 og 1,02 og jeg ser Gram of Fun som en af de klart allerbedste i denne semifinale 2.

Jeg satser 6 units på Gram of Fun går videre til finalen til odds 1,50 hos Unibet. De helt frække smider et par håndører på de vinder hele pivtøjet til odds 25!


Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/02-2021, 14:41
Opdateret 20/02-2021, 22:02