Tipster: CDbjerg
Date: Mandag d. 22/02-2021, 20:00
Sport: Fodbold
Event: Maritimo - Porto
League: Primeira Liga
Bet: Porto vinder og under 3,5 mål
Units: 4
Odds: 2.05
Chance assessment: 54%
Correct odds: 1.85
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Result: VUNDET

Onsidebetting med samme odds.

Porto gør alt hvad de kan for holde trit i den portugisiske række, men Sporting får vundet stortset alle deres kampe. Der er hård kamp om resterne som Porto, Benfica og Braga spiller om. Porto skal i aften møde bundholdet Maritimo, og det burde blive en walkover men faktisk har Porto ofte problemer imod netop Maritimo. 

Porto har et stærkt hold, men det har de ovennævte også. Der er ikke plads til at smide dumme point imod bundhold som Maritimo, så der skal hives en sejr ind. Der er pt. 13 point op til Sporting på førstepladsen, men det kan barberes ned til 10 point i aften hvis Porto vinder. Portos sidste 3 kampe og en pokalkamp er alle endt uafgjorte, så det er på tide man begynder at vinde på de hjemlige breddegrader igen. Det er faktisk lidt heldigt for Porto at Benfica også har smidt point i deres sidste kampe, men forspringet kunne have været stort, men kan dog stadig øges i aften. Porto slog i sidste uge Juventus 2-1 i Champions League.

Maritimo ligger og ruder på sidstepladsen, men heldigvis er der ikke langt til den den rigtige side af nedrykningsstregen, men på et eller andet tidspunkt skal de til at have samlet nogle point sammen. Af Maritimos sidste 6 kampe er de 5 tabt, og en er tabt i forlænget spilletid i pokalen. Maritimo scorer ikke mange mål, men lukker egentlig heller ikke  vildt mange ind. 

Porto bør og skal vinde en kamp som denne, men de har som skrevet tidligere ofte problemer imod Maritimo. Sidst de 2 hold mødtes var i oktober, her vandt Maritimo højst overraskende 3-2 ude. Det er meget sjældent der kommer over 3 mål når de 2 hold mødes i Maritimo, og flere gange har Porto smidt point på en svær udebane. Dog tror jeg Porto napper en sejr i aften for den er vigtig. 

Comeom har et flot spil der hedder Porto vinder og under 3,5 mål. Dette spil kan jeg virkelig godt lide. Maritimo er sikkert pænt glade så længe der står 0-0, og Porto scorer ikke mål mp for tiden, så de har måske fin tålmodighed til at få puttet en eller to bolde i kassen på et tidspunkt. Vi er fint dækket ind, og Porto kan vinde 1-0,2-0, 3-0 og 2-1, Helt fint.

Jeg satser 4 units på Porto vinder og vi får under 3,5 mål til odds 2,05 hos Comeon. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 22/02-2021, 18:00
Opdateret 22/02-2021, 22:54