Eksperten: Werder77
Dato: Fredag d. 26/02-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Vejle - Horsens
Liga: Superligaen
Udfald: uafgjort
Units: 3
Odds: 3.40
Chancevurdering: 31%
Spilbar ned til: 3.23
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

cashpoint samme odds

Så skal vi en tur til favorit superliga destinationen Vejle - i Nørreskoven.

For banen er en af de aller værste i superligaen og der går nok stadig nogle uger før vi ser en rigtig forbedring.

Tilmed spiller både Vejle og Horsens mange chancefattige opgør pt. og begge hold har meget svært ved at skabe store chancer, det bliver mest til små chancer, når de endelig skaber noget. Også selvom Vejle har et meget spændende angrebs talent i Faghir. Og det er selvfølgelig et spørgsmål om tid før Horsens får scoret i foråret, selvom de endnu ikke har scoret i 2021, men både 0-0 og 1-1 skal være ret sandsynligt her. Ligesom for eksempel 2-0, 1-0 og 0-1 selvfølgelig er det.

Til gengæld har Horsens bidt udmærket fra sig og har holdt FCM og OB nede på få chancer og jeg er selv gået tidligt på X2 i kampen, men odds er faldet nu, til gengæld står uafgjort stadig til 3,40 et par steder, og det er ganske enkelt for højt synes jeg.

Vejle har også bidt fint fra sig i forårets første kampe, så det bliver sandsynligvis tæt og målfattigt her, for det er altså defensiven der har set klart bedst ud - både hos Vejle men også hos Horsens.

Især med tanke på at under 2,5 mål nu er nede i ca. 1,50, hvilket er meget lavt for en superliga kamp.

Uafgjort er selvfølgelig altid lidt chance betonet men værdien skal være meget sikker her, så 3 units må være på sin plads.

Også selvom at nogle vil sige at Horsens skal satse til sidst for at indhente FCN eller Vejle, men det skete heller ikke rigtigt mod OB og det ligger ikke til dem, for kommer de først bagud så bliver det rigtigt svært. Og med et nederlag til Vejle i dag vil det være næsten umuligt at hente lokalrivalerne i tabellen.

Det bær også tælle en smule på uafgjort sandsynligheden at det er et lokalopgør, hvor ingen vil tabe.

Tippet 26/02-2021, 08:43
Opdateret 26/02-2021, 20:55