Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 03/03-2021, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Chelsea Kvinder - Atletico Madrid Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH
Resultat: VUNDET

Damernes Champions League er nået til 8-delsfinalerne, og der der er flere frække kampe. De danske hold Brøndby og Fortuna Hjørring har fået nærmeste værst tænkelige lodtrækninger med kampe imod Lyon og Barcelona. Denne kamp har spil på kampen imellem Chelsea med danske Pernille Harder og Atletico Madrid. 

Chelsea forventer jeg bliver en stor klub inden for kvindebolden de næste år. De er allerede et okay stort navn, men pt er de franske, tyske og til dels også Barcelona foran de engelske klubber. De engelske klubber er dog godt igang med at købe store spillere, og jeg synes det var lidt overraskende at Pernille Harder valgte netop Chelsea for hun kunne nemt have endt i f.eks Lyon. 

Chelsea fører rækken i England, men de skal holde tungen lige i munden for der er flere af de andre gode hold som f.eks Manchester City lige i hælene af dem. Chelsea er det hold der har lukket mindst mål ind i rækken og de har blot lukket 8 mål ind i 15 kampe, og de møder altså flere ret stærke hold. 

Atletico Madrid er ikke så gode mere, og de er som stillingen i Spanien viser nu blot det. 3 bedste hold i Spanien, og de er håbløst langt fra Barcelona på førstepladsen. De bør få det svært imod Chelsea på udebane i aften, men det skal med at de i sidste udgave af CL faktisk slog Manchester City ud som er tæt på Chelseas niveau, men det var sidste sæson, og nu er Atletico knap så gode. 

Jeg tror Chelsea vinder med et par mål, og odds er da os faldet på dem det sidste døgn, men jeg går i stedet for efter at begge hold ikke scorer. Chelsea er hamrende stærke defensivt, og de skal have et så godt resultat med fra denne hjemmekamp til udekampen i Spanien, og gerne undgå at lukke udebanemål ind.

Jeg satser 4 units på begge hold ikke scorer til odds 1,75 hos Bwin. Unibet har 1,68, og ellers hold øje live.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/03-2021, 15:07
Opdateret 03/03-2021, 21:58