Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 06/03-2021, 20:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Melodifestivalen - Andra Chancen
Liga: Melodifestivalen
Udfald: Paul Rey går til finalen
Units: 4
Odds: 1.53
Chancevurdering: 73%
Spilbar ned til: 1.37
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Trods ren uheld på weekendens spil på Melodifestivalen så skal den bare have fuld smadder stadigvæk. Nu er de 4 semifinaler overstået i Sverige og nu skal de 8 deltager som gik til Andra Chancen ud i h2h dueller om 4 pladser til næste weekends finale. 

Denne duel er imellem Paul Ray som skal op imod Frida Green, og her ser jeg førstnævnte som klar favorit. 

Paul Rey deltog i Mello sidste år, og her endte han på en 6. plads. Jeg synes faktisk hans sang "The Missing Piece" er både bedre og har bedre sceneshow end hans sang sidste år. en lille stille radiovenlig sang. Hør den her:

https://www.youtube.com/watch?v=El2Agkzg0s4

Frida Green har en ok ballade, men jeg var alligevel ret overrasket over hun fik sneget sig til Andra Chancen med sangen "The Silence" for det var sgu et tamt sceneshow, hendes kjole så skrækkelig ud, og så var sangen lidt meh.

Hør sangen her:

https://www.youtube.com/watch?v=PcEWUdML0q8

Disse dueller i Andra Chancen er sat sådan op at en sang som er blevet nr. 3 i deres semifinale møder en sang som er blevet nr. 4. Jeg er ret sikker på at Eva og Ewa er blevet nr. 3 i deres semifinale for den anden sang som kom videre var Frida Green med "The Silence" og det var lidt en overraskelse. Frida Green har heller ikke ret stor succes på hverken hitlister eller Youtube. 

Kigger man på afspilninger på den svenske top 200 så ligger Paul Rey nr. 65 og Frida Green ligger nr. 88. 

Jeg ser Paul Rey som en af de største favoritter til at gå videre til finalen. 

Jeg satser 4 units på Paul Rey går videre til odds 1,53 hos Bet365. På Betfair spilles Paul Rey til odds 1,34 hvor der skal fratrækkes kommision.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 05/03-2021, 17:02
Opdateret 07/03-2021, 00:07