Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 14/03-2021, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Vejle - AaB
Liga: Superligaen
Udfald: Vejle DNB (indsatsen tilbage ved uafgjort)
Units: 3
Odds: 2.12
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

også værdi hos bet365 comeon youbet mv.

spil ikke i asien/pin før senere, for så vil markedet skride hurtigt.

Vejle tager imod AaB og begge hold kan i princippet nå en top 6 placering, men det kræver bl.a. en sejr her, og begge hold kan ikke nå det samtidigt.

Begge hold skal dog også orientere sig lidt nedad da Lyngby jo rører kraftigt på sig nedefra.

AaB har virkelig været skidt kørende og de savner stadig de to profiler Andersen og Hiljemark. Siden de to har været ude har de kun vundet to småheldige sejre mod SønderjyskE og Lyngby.

Derudover har AaB Thelander i karantæne til denne kamp, mens Vejles Sousa afsoner karantæne her.

AaB vandt en småheldig sejr i mandags mod SønderjyskE, og det var deres første sejr i 2021. Og så var det vel at mærke mod et SE hold, der heller ikke har ramt et godt niveau her i 2021.

AaB imponerer overhovedet ikke og jeg synes ikke de skal være favoritter på udebane i Vejle, selvom der ingen tilskuere er.

Vejle spiller returkampen i Pokalen, men det er allerede onsdag, så der er trods alt et par dage til søndag. Desuden kommer de ret sikkert til at rotere i pokal kampen, så de ikke møder for slidte op til denne kamp, som også er vigtig.

Vejles bane er stadig relativt dårlig, men det er selvfølgelig Vejle der kender den bedst, da de har spillet en del kampe under de forhold efterhånden. Det er noget med at den er lidt ringere i den ene side bl.a., så det kan være en minimal fordel at kende den.

Senest blev OB slået fortjent, selvom kampen nok burde have endt 0-0 eller 1-1, men Vejle var marginalt bedre end OB, som i hvert fald pt. må betegnes som stærkere end AaB.

Tippet 09/03-2021, 12:17
Opdateret 14/03-2021, 15:55