Tipster: CDbjerg
Date: Onsdag d. 10/03-2021, 15:55
Sport: Fodbold
Event: Fortuna Hjørring Kvinder - Barcelona Kvinder
League: Champions League Kvinder
Bet: Under 10,5 hjørnespark
Units: 4
Odds: 1.88
Chance assessment: 58%
Correct odds: 1.72
Betvalue: 109%
Bookmaker: 365
Result: VUNDET

Fortuna Hjørring var bombet tilbage til stenalderen da de i sidste uge var en tur i Spanien for at møde Barcelonas kvinder. Fortuna kom ikke frem til det helt vilde, og det tror jeg heller ikke de gør i returkampen for der er ganske enkelt klasseforskel. Barcelona kunne snildt have vundet endnu større end de gjorde, men de fik brændt en del chancer. Det hele er afgjort så jeg tror vi får en hyggekamp hvor Barcelona ikke behøver at fyre den max af. 

Barcelona hører til toppen af kvindefodbolden, men at når det kommer til stykket stadig et godt stykke fra at være på niveau med Lyon og PSG. I den spanske liga er der ikke meget modstand til Barcelona pt, og de har vadet igennem sæsonen indtil nu. I sidste uges kamp var Barcelona addeles overlegne, og vandt 4-0, i hjørnestatisikken vandt de 11-1. Det er reelt set afgjort og, og Barcelona er mere eller mindre kvalificeret til næste runde. Barcelona er normalt ikke det store hjørnesparkshold, men i kampe hvor de skal frem og lave nogle kassser som i sidste uge var det oplagt med mange hjørne, nu skal de ikke frem og presse. 

Fortuna Hjørring er skidt spillende, og har nu tabt deres sidste 3 kampe. I weekenden tabte de noget overraskende med 0-3 til Kolding på udebane. Fortuna skal frem og lave en masse mål i denne kamp, men de kom altså ikke til ret meget i sidste kamp, og går de hovedløst frem og satser får de en over nakken. Fortuna plejer generelt ikke at komme til mange hjørnespark.

Det er afgjort at Barcelona går videre, ihvertfald næsten, så jeg tror ikke de gider spilde mange kræfter på denne kamp. Gider de kan det blive grimt for Fortuna, men jeg tror det ikke. Skulle Barcelona give den gas, er det ikke engang sikkert hjørnesparkslinjen slåes. 

Bet365 har odds 1,88 på under 10,5 hjørnespark i denne kamp, og det synes jeg er et spil værd. Jeg satser 4 units, og håber Barcelona slapper lidt af.

Kampen sendes på Tv3Sport.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/03-2021, 02:35
Opdateret 10/03-2021, 17:47