Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 10/03-2021, 13:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Atletico Madrid Kvinder - Chelsea Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

Jeg havde i sidste uge et spil på begge hold ikke scorede imellem Chelsea og Atletico Madrid kvinder, og det var super heldigt! Chelsea fik en spiller udvist efter 13 minutter, og AM brændte straffespark. Mindsandten om ikke AM brændte straffespark sidst i kampen også. Det var meget meget heldigt, men sådan er gamet. :D  Jeg tror vi får en kamp at se hvor Chelsea vinder, en også lukker ned for AM, så jeg går med samme spil i denne kamp som jeg havde i sidste uge. 

Atletico er ikke så gode som man tror. Det var de for et par år siden, men de er blevet overhalt af Barcelona, og endda flere hold. De ligger blot nr. 4 i den bedste spanske række. I weekenden skal de faktisk møde Real Madrid som de er 3 point bagefter. En ret vigtig kamp for Atletico, men det er kampen jo os imod Chelsea, men det ser svært ud for Chelsea er et topmandskab.

Chelsea er et super stærkt hold, og har da også verdens bedste spiller i danske Pernille Harder og flere andre gode spillere. De fører den bedste række i England, men blot med 2 point ned til Manchester City, så Chelsea skal være på dupperne. I weekenden (søndag) skal Chelsea spille finale i pokalen, men det bør blive en formsag da man skal møde bundholdet Bristol City som allerede er blevet slået 5-0 og 9-0 i denne sæson. Chelsea har ikke lukket mål ind i 7 af deres sidste 8 kampe.

Jeg håber ikke Chelsea får raget et tidligt rødt kort til sig, eller får lavet 2 straffespark igen, for så bliver det svært for et spil på begge hold ikke scorer. Jeg forventer Atletico vil prøve at presse lidt på, men Chelsea vil kontrollerer kampen fra start til slut. Chelsea skal ikke nødvendigvis nogle steder, så 0-0 er ganske solidt for dem. 

Jeg satser 4 units på begge hold ikke scorer til odds 1,83 hos Comeon. Unibet og Co. har 1,83.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/03-2021, 02:55
Opdateret 10/03-2021, 16:16