Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 10/03-2021, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lillestrøm Kvinder - Wolfsburg Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Under 10 hjørnespark asian
Units: 4
Odds: 1.93
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Wolfsburg hører til de bedre hold i verden, og var da også i Champions League finalen sidste sæson. Det tror jeg ikke de kommer igen for de er gået lidt ned med flaget, især efter de har mistet danske Pernille Harder. Wolfsburg er klart bedre end Lillestrøm, men med en 2-0 sejr i sidste uge behøver tyskerne ikke at skulle satse hele butikken.

Wolfsburg halter lidt efter i den tyske kvinde Bundesliga, og det ser ud som om at de må afgive tronen til Bayern Munchen. Wolfsburg havde helt styr på sidste uges møde imellem de 2 hold, og de hev en "sikker" 2-0 sejr i land. Wolfburg har ikke nogen grund til at spille masser af kræfter i denne kamp, de skal bare køre den stille og roligt hjem, og så er de videre til næste runde. Wolfsburg har en ok svær kamp i weekenden hvor de skal møde Leverkusen som ligger nr. 4, dog er Wolfsburg hele 17 point foran dem, men det er trods alt et af de lidt bedre hold. Wolfburg får normalt ikke mange hjørnespark, og hvis de gør plejer det at være i kampe hvor de skal jagte, og det skal de ikke i denne kamp. 

Lillestrøm er ikke noget specielt, og bør ikke komme til meget imod et bomstærkt tysk hold. Nordmændene kom ikke frem til særlig meget i sidste uges kamp, og jeg tror heller ikke de gør i dette opgør. 

Sidste uges kampe endte 4-2 i hjørnespark til Wolfsburg, og jeg kunne snildt se samme scenarie. Jeg synes ihvertfald linjen er et hjørnespark for højrt med 10,5. Nok skal Lillestrøm jagte, men jeg tror ikke de har en chance. 

Jeg satser 4 units på under 10 hjørnespark asian til odds 1,93 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/03-2021, 03:09
Opdateret 10/03-2021, 16:17