Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 11/03-2021, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dinamo Kiev - Villarreal
Liga: Europa League
Udfald: 2
Units: 4
Odds: 2.05
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

I aften spilles der Europa League, og der er flere spændende kampe imellem. Tiden er knap for der skal også laves en masse musikspil til weekenden. Mit første spil er på kampen imellem Dinamo Kiev og Villarreal. Villarrral har et stærkt hold og de har gjort det godt den seneste tid, jeg tror på dem.

Gode gamle Kiev er igen på toppen i den bedste række i Ukraine efter flere år hvor Shakthar har nappet alt. Dog er intet afgjort endnu, og sidstnævnte er blot 4 point efter. I Europa er det lykkedes Kiev at komme hertil, men damn de har spillet mange uafgjorte kampe, men hver gang er det vippet over til deres fordel i sidste ende. 5 af de sidste 7 kampe er endt uafgjort. Kiev døjer eftersigende med flere skader, og de får det svært nok i forvejen imod et stærkt spansk hold. I sidste runde gik Kiev videre på et mål i 83 min på udebane imod Club Brugge.

Villarreal spiller som sædvanlig flot og offensiv fodbold, men af en eller anden grund ligger de blot nr. 7 i La Liga. De sidste 2 kampe er endt med nederlag til Til Atletico Madrid, og et rer sent nederlag ude til Valencia. Villarreal har gjort det flot i Europa League, og har næsten vundet alle deres kampe. I sidste runde slog de et stærkt Salzburg-hold ud. Villarrral vandt 2-0 ude og 2-1 hjemme. Villareals træner Unai Emery har faktisk super godt på denne turnering som han har vundet med Sevilla. 

Villarral er det bedste hold på papiret, og jeg tror og håber de kan få en sejr i denne kamp, det satser jeg ihvertfald på.

Jeg satser 4 units på at Villarreal vinder denne kamp til odds 2,05 hos Mr. Green. Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 11/03-2021, 16:08
Opdateret 11/03-2021, 22:12