Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 11/03-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tottenham - Dinamo Zagreb
Liga: Europa League
Udfald: Tottenham -1,25 asian
Units: 5
Odds: 1.76
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/3Jf8a4J
Resultat: VUNDET

I aften spilles der Europa League, og der er flere spændende kampe imellem. Tiden er knap for der skal også laves en masse musikspil til weekenden. Dette spil er på kampen imellem Tottenham og Dinamo Zagreb. Jeg tror meget på at velkørende Tottenham fortsætter deres tilbagevendte gode spil.

Tottenham har over flere perioder spillet godt i denne sæson, men de har lige være nede i en møg-periode med dårlige resutltater. Nu er de tilbage i super form og så har de endda gået gang i gamle Gareth Bales stænger igen. Tottenham har nærmest scoret mål for sjov de sidste 4 kampe hvor de har scoret hele 13 gange, så der er gang i målmaskinerne. Tottenham ligger dog grunndet den dårlige form de havde for en måneds tid siden blot nr. 7 i Premier League, men med en god slutspurt er de med igen. Tottenham har stillet ganske stærkt op i deres kampe i Europa og det regner jeg med de gør igen i aften.

Dinamo Zagreb kæmper lidt om at være på toppen i Kroatien, men de fører pt. rækken, men Osijek er ikke langt efter. I sidste runde mødte Dinamo Zagreb over 2 tætte kampe russiske Krasnodar, og faktisk vandt kroaterne begge kampe. På papiret bør russerne være de bedste, men sådan gik det ikke. Fine resultater for kroaterne generelt, men ude imod Tottenham bør blive en for stor mundfuld.

Jeg tror Tottenham går efter at gå en sejr på flere mål så de står solidt i det inden en svær udekamp. Tottenham har vundet 5 hjemmekampe i EL med mindst 2 mål sejr i streg.

Jeg satser 5 units på Tottenham -1,25 asian til odds 1,76 hos Unibet. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 11/03-2021, 16:37
Opdateret 11/03-2021, 22:52