Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 18/03-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Young Boys - Ajax
Liga: Europa League
Udfald: Over 3 mål asian
Units: 5
Odds: 1.87
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

I morgen spilles der Europa League, og der er flere spændende kampe imellem. I sidste uge havde jeg samme spil imellem Ajax og Young Boys, og igen forventer jeg en åben kamp med masser af goals, selvom det holdte hårdt sidst!

Ajax fører som sædvanlig Æresdivisonen og har endda et ok forspring ned til PSV på andenpladsen. Ajax er ikke det samme hold som de havde for et par år siden, men det er stadig et ganske solidt hold. De bør også være noget bedre end dagens modstander Young Boys fra Schweiz. Ajax scorer masser af mål med deres offensive spil, og det gjorde de også i sidste uge. Young Boys kan også lave mål, og især på hjemmebane er de stærke, så intet er afgjort endnu. Ajax lukker mange mål ind med deres offensive spillestil, og jeg tror også Young Boys kommer på tavlen i morgen.

Young Boys fører suverænt i Schweiz, og kan fuldt ud fokuserer på Europa League for deres forspring er på hele 19 point ned til Servette på andenpladsen. Young Boys slog overraskende tyske Leverkusen ud i sidste runde. Young Boys vandt 4-3 hjemme og 2-0 ude. Det var der nok ikke mange der havde spået, men det viser vi har med et ganske habilt hold at gøre.

Ajax var klart bedst i sidste uge, og endte med 3 sene mål med at vinde 3-0. Nu er Young Boys på hjemmebane hvor de er klart bedst, og de skal frem over stepperne og jagte mål. Ajax er ikke gode til at spille defensivt så jeg forventer deres bedste taktik bliver at gøre som de plejer, nemlig at angribe. Scorer Ajax tidligt kan luften gå af ballonen for så skal Young Boys score 5 gange og missionen bliver nærmest umulig, jeg tror dog stadig på mål.

Jeg satser 5 units på over 3 mål asian til odds 1,87 hos Comeon.dk som faktisk har markedets højeste odds.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/03-2021, 20:16
Opdateret 18/03-2021, 22:59