Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 18/03-2021, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dinamo Zagreb - Tottenham
Liga: Europa League
Udfald: 2
Units: 4
Odds: 2.05
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

I morgen spilles der Europa League, og der er flere spændende kampe imellem. Dette spil er på kampen imellem Dinamo Zagreb og Tottenham. Jeg tror meget på at velkørende Tottenham fortsætter deres tilbagevendte gode spil.

Tottenham har over flere perioder spillet godt i denne sæson, men de har lige være nede i en møg-periode med dårlige resultater Nu er de tilbage i super form og så har de endda gået gang i gamle Gareth Bales stænger igen. Tottenham har nærmest scoret mål for sjov de sidste 4 kampe hvor de har scoret hele 13 gange, så der er gang i målmaskinerne. Tottenham ligger dog grunndet den dårlige form de havde for en måneds tid siden blot nr. 7 i Premier League, men med en god slutspurt er de med igen. Tottenham har stillet ganske stærkt op i deres kampe i Europa og det regner jeg med de gør igen i morgen. Sidste uges opgør var Tottenham klart bedst og vandt 2-0, så intet er givet endnu. I weekenden tabte Tottenham med 1-2 til Arsenal, og her var Tottenham faktisk ikke specielt gode.

Dinamo Zagreb kæmper lidt om at være på toppen i Kroatien, men de fører pt. rækken, men Osijek er ikke langt efter. I sidste runde mødte Dinamo Zagreb over 2 tætte kampe russiske Krasnodar, og faktisk vandt kroaterne begge kampe. På papiret bør russerne være de bedste, men sådan gik det ikke. Fine resultater for kroaterne generelt, men ude imod Tottenham var en for stor mundfuld, og det tror jeg også det gør i returen.

Jeg satser 4 units på at Tottenham vinder til odds 2,05 hos Comeon.dk som har markedets højeste odds.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg.. 

Tippet 17/03-2021, 20:40
Opdateret 18/03-2021, 21:19