Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 18/03-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Villarreal - Dinamo Kiev
Liga: Europa League
Udfald: Villarreal -1 asian
Units: 4
Odds: 1.98
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Der spilles i aften kamp nr. 2 i 8-delsfinalerne i Europa League. Jeg har allerede et par spil ude, men nu har jeg efter flere spekulationer belsluttet mig for at lave et spil mere. Dette er på kampen imellem Villarreal og Dinamo Kiev. 

Gode gamle Kiev er igen på toppen i den bedste række i Ukraine efter flere år hvor Shakthar har nappet alt. Dog er intet afgjort endnu, og sidstnævnte er blot 4 point efter. I Europa er det lykkedes Kiev at komme hertil, men damn de har spillet mange uafgjorte kampe, men hver gang er det vippet over til deres fordel i sidste ende. 5 af de sidste 7 kampe er endt uafgjort. Kiev døjer eftersigende med flere skader, og de får det svært nok i forvejen imod et stærkt spansk hold. I sidste runde gik Kiev videre på et mål i 83 min på udebane imod Club Brugge. 

Villarreal spiller som sædvanlig flot og offensiv fodbold, men af en eller anden grund ligger de blot nr. 7 i La Liga. Den sidste kamp som var i weekednen vandt Villarreal med 3-1 ude over Eibar, men de 2 foregående kampe endte med nederlag til Til Atletico Madrid, og et rer sent nederlag ude til Valencia. Villarreal har gjort det flot i Europa League, og har næsten vundet alle deres kampe. I sidste runde slog de et stærkt Salzburg-hold ud. Villarrral vandt 2-0 ude og 2-1 hjemme. Villareals træner Unai Emery har faktisk super godt på denne turnering som han har vundet med Sevilla. 

Villarraeal var klart bedst i første kamp som de vandt 2-0 på udebane, så i teorien er de så godt som videre, men jeg tror de sætter Dinamo Kiev på plads i aften, for så stor er en 2-0 føring heller ikke. 

Jeg satser 4 units på Villarreal -1 asian til odds 1,98 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 18/03-2021, 18:01
Opdateret 18/03-2021, 22:58