Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 21/03-2021, 17:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AaB - OB
Liga: Superligaen
Udfald: OB +0,25 asian
Units: 4
Odds: 2.02
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

AaB tager imod OB på det gabende tomme Aalborg Stadion, og AaB er gjort til pæne favoritter uden hjemmetilskuere i ryggen, og det forstår jeg ikke helt. Og derfor kigger vi selvfølgelig OB vejen her.

Godt nok har AaB en top 6 placering på højkant og de skal vinde for at komme i top 6. Det kan også være at OB kan lukrere på at AaB skal satse hvis stillingen er uafgjort mod slutningen, og OBs sæson er ikke slut fordi de ikke kan nå top 6. De skal undgå nedrykning og spille om en plads i Europa. De har lige fyret træneren og nu har sportschefen overtaget tøjlerne. Det bør få alle spillere til at give alt hvad de har, for det er sportschefen, der jo har stor indflydelse på den enkelte spillers fremtid i klubben.

Og så kan man mene hvad man vil om Michelsens fyring og OBs ageren, men jeg tror på at OB kan lave et resultat i Aalborg.

Og det baserer jeg primært på at OB faktisk har spillet ganske fornuftigt i forårets kampe, ja faktisk har de nok præsteret bedre end AaB. AaB er sandsynligvis stadig uden Lucas Andersen, mens Hiljemark lige er ved at komme i gang igen. Om han får en stor rolle her er dog tvivlsomt.

Bashkim Kadrii er tilbage for OB, men måske kom hans start comeback lidt for tidligt mod BIF, men han kan sagtens få et indhop mod AaB her.

Tippet 19/03-2021, 22:35
Opdateret 21/03-2021, 19:07