Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 21/03-2021, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Juventus - Benevento
Liga: Serie A
Udfald: Juventus -2 asian
Units: 4
Odds: 1.94
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Juventus har i mange år været det klart bedste hold i Italien, men Juventus er gået lidt ned med flaget i denne sæson, og er allerede et godt stykke efter Inter på førstepladsen. Juventus giver dog aldrig op, og efter deres skuffende exit i Champions League må de gøre alt for at slutte sæsonen af, og mesterskabet er altså heller ikke helt væk. Benevento startede sæsonen fint, men luften er gået af ballonen, og de taber den ene efter den anden kamp for tiden. Det ligner en komfortabel sejr til Juventus.

På et tidspunkt skulle den flotte stime af suveræne mesterskaber for Juventus slutte, og det ser ud til de trænger til nogle nye og mere sultne spillere, tja og nok en ny træner. Pt. ligger Juventus blot nr. 3 i Serie A, men med en sejr over Benevento kan de overhale Milan på andenpladsen. Efter Juventus lidt overraskende røg ud til Porto i Champions League står den nu på Serie A for fuld skrue. Sidste kamp endte med en fin og fornuftig sejr ude over Cagliari og et hattrick af Ronaldo, han burde dog have lavet 4 mål da han brændte stor chance til sidst. 

Som skevet i ovenstående startede Benevento sæsonen fint, men efter en masse nederlag er Benevento nu nummer 16, og blot 4 point har de ned til stregen, så det begynder at brænde lidt på. Benevento tabte senest hjemme 1-4 imod Fiorentina, og det er nu ikke blevet til en sejr i de sidste 12 kampe. Formen er skidt, og jeg tror de får det svært imod et Juventus-hold som bør være tændte.

Jeg satser 4 units på Juventus -2 asian til odds 1,94 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/03-2021, 17:42
Opdateret 21/03-2021, 19:06