Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 21/03-2021, 16:15
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Villarreal - Cadiz
Liga: La Liga
Udfald: Vilalrreal -1,25 asian
Units: 4
Odds: 2.06
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: HALV TABT

Villarreal er inde i en virkelig god stime, og i Europa ser de også stærke ud. Desværre har de haft mange svipsere i La Liga, så nu skal de have nogle sejre så de kan komme på pladserne der giver europæisk fodbold i næste sæson. Cadiz startede sæsonen flot men det kører ikke på skinner, dog har de lidt luft ned til nedrykninstregen så med lidt point his og pist så overlever de formentlig i La Liga. Den gule ubud er i super form, og jeg sejler med!

Villarreal burde for mig at se ligge højere i tabellen for de har et fint og stærkt hold, men som skrevet tidligere har de haft for mange svipsere så de må nøjes med en nuværende placering som nr. 7. Det kan gøres bedre, og jeg forventer at de snildt kan hente Betis, men desværre for Villarreal er Betis også inde i en god stime, så der må hænges på. I torsdags vandt Villarreal 2-0 over Dinamo Kiev og gik samlet videre. 

Cadiz med danske Jens Jønsson har gjort det overraskende godt. Jeg havde forventet de var en af nedrykkerne i denne sæson, men flere flotte skalpe er blevet nakket i denne sæson. Cadiz er knap så stærke som tidligere i sæsonen, og de indetager lige nu en 14. plads med 6 point ned til stregen. Cadiz bør kunne klare sig, men der skal nok lidt flere point på kontoen. I deres seneste kamp fik de 1-1 ude imod Alaves, men nu skal de møde en langt stærkere modstander i Villarreal.

Jeg tror meget på Villarreal i denne kamp for formen er fin, og skal den hedde Europa i næste sæson skal de hænge på Betis ellers er løbet snart kørt. 

Jeg satser 4 units på Villarreal -1,25 asian til odds 2,06 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/03-2021, 18:08
Opdateret 21/03-2021, 19:07