Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 24/03-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG Kvinder - Lyon Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Under 1 mål asian
Units: 3
Odds: 5.50
Chancevurdering: 22%
Spilbar ned til: 4.55
Betvalue: 121%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: ANNULLERET

Der er i aften stormøde i kvindernes Champions League når PSG og Lyon skal mødes. Lyon halter efter PSG men kun med 1 pont i den bedste franske række i Frankrig, så som sædvanlig er de 2 hold meget tætte. Jeg har stortset under i denne kamp hver gang da odds bliver sat ret højt, men denne gang har bookmakerne luret den lidt. Tendensen er klart at møderne imellem de 2 hold er yderst taktiske og målfattige.

Lyon har vundet kvindernes Champions League 5 år i streg og ikke mindst det franske mesterskab TRETTEN år i træk. De har mistet et par spillere i denne sæson, og topscorer/verdens bedste spiller Ada Hegerberg er kun på vej tilbage fra langtidsskade. Lyon spiller bare ikke så godt som de plejer lige nu, og det er også blevet svære for dem at score mål. Lyon mødte i CL Brøndby, og det var ret ringe de kun vinder 2-0 og 3-1, normalt havde de smadret Brøndby med 10+ over 2 kampe. Lyon er rendt ind i problemer i denne sæson, for de tabte det omvendte opgør imod PSG så lige nu er Lyon 1 point efter, og skulle Lyon tabe denne eller sågar spille uafgjort, så er mesterskabet langt langt væk for dem. PSG har ikke rigtig nogle svære kampe tilbage så de crusiser den formentlig hjem.

PSG er på nippet til at vippe Lyon af tronen efter 13 år, og jeg kunne sagtens se det ske i denne sæson, for det kører ikke for Lyon. PSG har i deres 15 kampe lukket sølle 2 mål ind, og de har stadig til gode at indkassere et mål i 2021. PSG spillede i forrige uge CL, og her vandt de nemt og enkelt over Slavia Prag. PSG har endnu ikke lukket et mål ind i 2021.


13 af de sidste 14 kampe er gået under 2,5 mål, og heraf er de 3 kampe endt 0-0 så dette tyder på målfattige kampe. Da dette er den første af 2 kampe så tror jeg begge hold er yderst påpassselige, og det kan give en meget kedelig og chancefattig kamp for begge hold har normalt styr på forsvaret. Jeg plejer at have under 2,5 mål i denne kamp, men den er nede i 1,57 og der er lidt værdi, men det er lidt usexet, så jeg går efter de helt frække nemlig at der kommer under 1 mål asian. Begge vil formentlig være ret tilfredse med en 0-0.

Jeg satser 3 units på under 1 mål asian til odds 5,50 hos Bet365, og håber de 2 hold forsvarer som gale. Vi får pengene igen ved præcis 1 mål.  Det mest fornuftige er nok under 2 mål asian til odds 2,00 eller under 1,5 mål. Jeg holder chancevurderingen lidt nede på et langskud som dette. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 24/03-2021, 11:49
Opdateret 24/03-2021, 22:38