Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 04/04-2021, 18:05
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Superligaen - Antal point i Superligaens 32 runder?
Liga: Superligaen
Udfald: Randers over 40,5 points
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 114%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Hvad skulle man ellers med en landskampspause hvis ikke man skulle kigge frem mod slutspillet i superligaen?

Det ser mere spændende ud end nogensinde før, med 4 hold i toppen, der virker ret jævnbyrdige, men hvor FCMs og BIFs pointforspring nok gør at det er de to det kommer til at slås om guldet.

Men jeg ser et mesterskabsslutspil, hvor alle hold kommer til at tage en del points fra hinanden. Også fordi at nummer 5, Randers virker til at være rigtig godt rustet til dette slutspil, og de er ikke vildt langt efter top 4 i niveau.

Det er sådan set kun FCN som nok kommer til at være points leverandør til de øvrige 5 hold, men man har til gengæld set før med FCN at de stepper op når de har sikret top 6 og kan spille helt frit. Det samme så man med Esbjerg, da de mirakuløst vandt Bronze for et par år siden.

Nå men dette giver anledning til to solide spil synes jeg :


FCM under 62,5 points odds 1,90 

FCM må max optjene 19 points i slutspillet. Dette point antal  svarer til at FCM skal holde 2,0 i points snit i mesterskabsspillet, hvis FCM skal gå over linien her, hvilket er lidt mere end de gjorde i det samlede grundspil, hvor kvaliteten af holdene er lavere. Desuden har FCM været skuffende her i foråret og især offensiven har haltet gevaldigt, og de har kun scoret 1 mål mod de 3 andre tophold AGF, FCK og BIF i foråret. FCM har også stadig to pokalsemifinale og evt. finale at tænke på, selvom den sikket bliver nedprioriteret.

linien bør nok nærmere liggere på o/u 60,5 points med ca. lige odds


Randers over 40,5 points odds 1,90

Randers har spillet en stærk sæson, og de er fuldt fortjent i top 6. Danske spil har sat linien her på niveau med FCN, så DS forventer samme points snit for Randers og FCN i slutspillet, hvilket ikke giver mening for mig. Randers skal optjene 9 points i 10 kampe for at overgå linien her. Altså 0,9 points i snit. I grundspillet slog Randers FCK to gange og burde også have vundet hjemme mod FCN og i Brøndby, hvor Randers endda manglede flere profiler. Mod FCM har Randers ofte problemer, men FCM virker ikke i top gear i foråret, og mod AGF får Randers meget ofte point(s). Randers har lige som AGF og FCM pokalen at tænke på også, men jeg tror de kigger op af og vil forsøge at spille efter en europa plads eller måske endda bronze hvis det rigtig flasker sig for dem. Niveauet har i hvert fald været højt for Randers spillemæssigt. De har nu også topscorer Kamara tilbage, ligesom anfører Marxen også er tilbage. De var begge ude i nogle kampe her i feb/marts.

linien bør nok ligge på o/u 41,5 points stadig med over som favorit

Tippet 26/03-2021, 10:27
Opdateret 19/05-2021, 21:38