Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 27/03-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Holland - Letland
Liga: VM Kvalifikation
Udfald: Holland -3,5 asian
Units: 5
Odds: 1.91
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Holland fik en dårlig start på VM-kvalifikationen da de tabte 2-3 til Tyrkiet i midtugen. Tyrkiet er bestemt ikke et dårligt hold, men Holland skal helst vinde sådan en kamp hvis de gerne vil til VM. Nu skal Holland møde Letland som er gået ned med flaget de seneste år. Jeg tror Holland kommer flyvende ud til denne kamp og har noget at bevise efter nederlaget til tyrkerne. Af en eller anden mærkelig grund har jeg resultatet 7-0 kørende i hovedet, nok offensivt, men tanken er der. :D

Holland er ved at have et flot og stærkt hold igen, og det bliver sjovt at få dem helt tilbage blandt de bedste hold. Holdet har masser af unge talenter og jeg tror de bliver rigtig rigtig gode i fremtiden. Nederlaget til Tyrkiet var skidt, men der er heldigvis masser af kampe for Holland til at at komme tilbage på sporet, og de det starter i aften imod Letland. Holland skal godt nok spille om 3 dage, men her møder de endnu ringere Gibraltar. No problems.

Letland har været pivringe i de sidste år, og nok er blødningen forbedret lidt den seneste håndfuld kampe, men det har primært været imod ringe hold, dog er der en solid sejr over Østrig i blandt. Letland tabte 1-2 til Montenegro i midtugen, og her var udeholdet bedst og vandt fortjent.

Jeg tror Holland kommer buldrende fra start og smadrer Letland i aften, og selvom linjen er lidt høj så er jeg ikke bange for ræven.

Der spilles 5 units på Holland -3,5 asian til odds 1,91 hos Bet365. Jeg har smidt et par håndører på 7-0, til odds 18, mest pga af tanken, men vurder selv om det er sjovt. :D

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 27/03-2021, 14:44
Opdateret 27/03-2021, 22:36