Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 31/03-2021, 02:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Bermuda - Aruba
Liga: VM Kvalifikation
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 5
Odds: 2.20
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 117%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det er ved at være enden på en givtig landskampsrunde, og jeg har en masse spil men smider kun 3 analyser mere op i denne måned. Dette spil er på kampen imellem Bermuda og Aruba og jeg fatter intet af oddset. 

Ingen af disse 2 hold er nogle vidundere, men fra hvad jeg så af de 2 hold så er Bermuda det bedste hold. Bermuda har fået nogle lussinger de seneste kampe kampe de har spillet, men det skal man tage med et stort gran salt for de har altså mødt hold som er langt bedre og mere prof end de er. Senest mødte de Canada som er ved at blive okay gode igen, ihvertfald på disse kanter. Bermuda tabte 1-5. Jeg så hele Arubas kamp og shit de var dårlige imod Surinam. Aruba var chanceløse, og det var et mirakel de kun tabte 0-6. De havde 0 skud på mål, og hvis du så hvor mange chancer Holland brændte imod Letland, så brændte Surinam ENDNU flere og større chancer i den kamp. Aruba ser ikke ud til at have ret mange spillere med i denne kval-runde, og det ligner heller ikke dem jeg har set spille før. Bermuda bør være bedst.

Aruba skabte absolut 0 imod Surinam og yes de scorer i ny og næ, men det udover kampen de spillede i lørdags lang tid siden de har spillet en kompetetiv kamp og holdet så virkelig ringe ud i weekenden. 

Er man fræk kan man prøve Bermuda vinder til 0, men jeg nøjes med begge hold ikke scorer så overlever man ihvertfald lidt skulle Aruba lige pludselig være verdensmestre. Bet365 har 2,20. Jeg nøjes med 5 units.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 30/03-2021, 18:41
Opdateret 31/03-2021, 03:55